ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Palandöken'in eteğinde Türk motifleri sergilendi
Palandöken'in eteğinde Türk motifleri sergilendi
Atlama Kuleleri bakıma alındı
Atlama Kuleleri bakıma alındı
ATAUNİV’de Erzurum kültürel değerleri gündemi
ATAUNİV’de Erzurum kültürel değerleri gündemi
Nişan yüzüklerini Vali Çiftçi taktı
Nişan yüzüklerini Vali Çiftçi taktı
Akpunar çocukları sevindirdi
Akpunar çocukları sevindirdi
HABERLER>SİYASET
17 Kasım 2009 Salı - 00:45

DSP 24 Yaşında

GHA/DSP Erzurum İl Örgütü, partinin 24’üncü kuruluş yıldönümünü kutladı. DSP Erzurum İl Başkanı Tuncer Suer, “1985 yılında kurulan partimiz, Türkiye siyasi yapısının temel taşlarından biri olmuştur.” dedi.

DSP 24 Yaşında

DSP’DE KUTLAMA
Kuruluş yıldönümü dolayısıyla, flamaları ve bayraklarla süslenen parti binasında DSP’lilerle bir araya gelen İl Başkanı Suer, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün açtığı yolda, kurduğu ülküde ilerleyen DSP’nin, Türkiye'deki solun çağdaş açılımını sağladığını kaydetti. Demokratik Sol’un, Türk solunda bir üst kimlik olduğuna dikkati çeken Suer, “DSP, devrimci bir partidir. Demokratik Sol, solun evrensel değerlerini, ülkemizin kendi değerleriyle kaynaştırıp 'Yerli sol' anlayışı ülkemizde yerleştirilen partidir. Hakça bir düzen için bu yolda tüm engellemelere karşı yürüyen DSP, iktidar olduğunda ülkenin ilerlemesinde önemli bir rol üstlenmiştir.” diye konuştu. 
//DSP’NİN SİYASİ AÇILIMI
DSP’nin, iktidardayken yaptıklarıyla, geleceğe dönük projelerinin hayata geçirileceğini somut olarak ortaya koymuş olan bir parti olduğunu vurgulayan İl Başkanı Tuncer Suer, “DSP’yi yıpratmaya çalışanlar, DSP'nin deneyimli, dürüst, temiz, ahlaklı insanlarından her zaman gereken cevabı alacaktır. Bülent Ecevit'in aşıladığı ve filizlendirdiği DSP kültürü, ülkemizde önemli bir siyasal anlayışın yanı sıra, bir felsefeyi de Türkiye'ye, Türk siyasetine köklü bir şekilde yerleştirmiştir. DSP, insanı ve toplumu özgürleştirmek, özgürlüğü sağlam güvencelere kavuşturmak, hak ve olanak eşitliği sağlamak, eşitliği özgürlükle bütünleştirmek, çoğulcu ve katılımcı demokrasiyi geliştirip sürekli kılabilmek, güçsüzleri ve toplumu dayanışmayla güçlendirebilmek, kişinin özgürlüğünü, halkın dirliğini, ulusun birliğini birlikte sağlayabilmek için vardır. Herkesin hakça bir düzende, özgür ve barış içinde yaşayabilmesinin güvencesi olan DSP, kimse tarafından yıkılamayacak, sonsuza kadar yaşayacaktır. Partimizin değerlerini ülkeye yerleştirdikçe, sadece partimiz değil, ülkemiz dünyada da yücelecektir. Partimiz 24 yıldır ülkemize hizmet etmektedir. DSP'nin Ak Güvercinleri olan partililerimiz, gerektiğinde şahin olacak, gerektiğinde nezaketle siyasete 'seviye' getirecektir.” dedi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aziziye'de örnek ilçe olma hedefi
Aziziye Belediyesi asfalt yama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen ...
“Demokratik açılım süreci”
GHA/AK Parti Erzurum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Danışma Kurulu ...
Akdağ açılımı değerlendirdi
AYHAN TÜRKEZ - AHMET AKBUĞA (İHA) – Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum ...
 
“Türkiye salgından en az etkilenen ülke”
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "domuz gribi" konusunda 2004'ten bu yana bir ...
Sertoğlu’ndan PASİAD’a destek
İHA/Erzurum'un Pasinler İşadamları Derneği (PASİAD)'nin yeni yönetim kurulu, ...
DSP’den katılım payı tepkisi
GHA/ Hastanelerde 8 ile 12 TL arasında ‘Muayene Katılım Payı’ alınması, ...
 
Aziziye’de yatırım atağı
İHA/Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, “Üretim ve istihdama katkı ...
Türkiye Partisi’nde görev değişimi
G.İSPİRLİ/Türkiye Partisi Erzurum İl Başkanlığına atama yoluyla Başkan ...
Meclis üyelerinden tanışma yemeği
Erzurum İl Genel Meclis üyeleri düzenlenen yemekte bir araya geldi.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir yumrukta çürüyen vicdan
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Dadaş Tahsin Bayramoğlu’nun ardından
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
İlerlemenin Anlamlısı
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Türk Milleti: Medeniyetin Evrensel Mimarları
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’un Dirilişi yahut 107 Yılın Çığlığı
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva