ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tır dorsesinde 29 kaçak göçmen yakalandı
Tır dorsesinde 29 kaçak göçmen yakalandı
Erzurumsporlu Özgür Sert Y. Mersin İdmanyurdu’nda
Erzurumsporlu Özgür Sert Y. Mersin İdmanyurdu’nda
Özbek dualarla uğurlandı
Özbek dualarla uğurlandı
Erzurum Emniyeti operasyon verileri açıklandı
Erzurum Emniyeti operasyon verileri açıklandı
Güvercin, son yolculuğuna uğurlandı
Güvercin, son yolculuğuna uğurlandı
HABERLER>EĞİTİM
10 Ocak 2025 Cuma - 13:14

Çözüm Rektör Hacımüfüoğlu ile geldi

Atatürk Üniversitesi ile işçiler arasında yıllardır çözülemeyen ve süreçleri mahkemelere yansıyan 2017-2024 yılları arasında biriken TİS alacakları konusu Rektör Hacımüftüoğlu tarafından ivedilikle ele alındı.

Çözüm Rektör Hacımüfüoğlu ile geldi

Atatürk Üniversitesi ile işçiler arasında yıllardır çözülemeyen ve süreçleri mahkemelere yansıyan 2017-2024 yılları arasında biriken TİS alacakları konusu Rektör Hacımüftüoğlu tarafından ivedilikle ele alındı. Rektör Hacımüftüoğlu işçilerle tüm işçilik hak ve alacaklarını taraflarla tek tek görüşerek uzlaşma zeminini sağladı. Yapılan bu anlaşma, işçiler arasında büyük memnuniyetle karşılandı. Rektör Hacımüftüoğlu hem Atatürk Üniversitesini mahkeme neticesinde oluşacak büyük maddi külfetten kurtardı hem de işçilerin yıllardır süren psikolojik çilesine son verdi. Atatürk Üniversitesi’nde çalışan 16 işçinin uzun yıllardır devam eden Toplu İş Sözleşmesi (TİS) alacakları meselesi, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu tarafından çözüldü.

Rektör Hacımüftüoğlu: “Huzurlu ve Verimli Bir Çalışma Ortamı Sağlamak Önceliğimizdir”

Yaşanan bu gelişmeyle ilgili açıklamalarda bulunan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, sadece akademisyenlerin değil diğer tüm çalışanlarımızın da haklarını, huzurunu gözetmenin ve adil bir yönetim sergilemenin önceliği olduğunu belirterek, “Çalışma barışını sağlamak, tüm çalışanlarımızın hak ettiği şartlarda görevlerini yerine getirebilmelerini mümkün kılmak en büyük sorumluluğumuzdur. İşçilerimizin yıllardır devam eden sorunlarını çözüme kavuşturmuş olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Bu çözümü bize nasip eden rabbimize hamdolsun. Bu süreçte emeği geçen tüm taraflara teşekkür eder, işçilerimize mutlu, huzurlu ve verimli yeni bir çalışma dönemi dilerim” dedi.

İşçilerin Yıllarca Beklediği Çözüm Rektör Hacımüfüoğlu ile Geldi

İşçiler ise yıllardır yaşadıkları huzursuzluğun giderilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti vurgulayarak “Yıllarca süren çilemiz sona erdi ve haklarımız teslim edildi. Bu geceden sonra artık rahat bir uyku uyuyabileceğiz. Bu süreçte bizlere destek olan, sesimizi duyan ve çözümü sağlayan Rektörümüze şükranlarımızı sunuyoruz. Artık bu yeni dönemde işimize daha çok sarılarak, üniversitemize daha mutlu ve huzurlu bir şekilde hizmet edeceğiz” dediler.

Bu anlaşmayla birlikte Atatürk Üniversitesi’nde uzun yıllardır süren TİS kaynaklı uyuşmazlık sona ererken, işçilerin üniversitenin sunduğu tüm imkanlardan eşit şartlarda faydalanmaları için önemli bir adım atılmış oldu.

 
‘Gazeteci, hakikatin savunucusu’
 
Bilişim Vadisinde ATAUNİV gündemi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Gazeteci, hakikatin savunucusu’
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu; 10 Ocak Çalışan ...
Okullar, yarıyıl tatiline Şenlik Haftasıyla girecek
2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk dönemi biterken öğrencilerin hem ...
ETÜ Kalite Koordinatörlüğü’nde görev değişimi
Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Kalite Koordinatörlüğünde devir teslimi yapıldı.
 
ATAUNİV – ETÜ arasında tarımsal iş birliği
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu ile Erzurum ...
Amasya’dan Erzurum’a bilim köprüsü
Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, beraberindeki ...
Uzaktan Eğitimde ATAUNİV farkı
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, 11-12 Ocak ...
 
ETÜ Laboratuvarları kanser tedavisine yoğunlaştı
ETÜ Laboratuvarlarında kanser tedavisinde ilaç direncine karşı yeni tedavi seçenekleri araştırılıyor
Tarihi hastane Erzurum Lisesi’ne devredildi
Erzurum’da eski Mareşal Fevzi Çakmak Hastanesi Binası, Erzurum Lisesinin hizmetine tahsis edildi.
Tekin eğitimde büyük dönüşümü değerlendirdi
Millî Eğitim Bakanlığınca, Türkiye Yüzyılı'nın inşasında son 22 yılda, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Cennetin sırrı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Nüfus eşittir Nüfuz
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
20 adım!
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
LGBT ahlaksızlığının hedefi
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Zamanın Fazlası
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Firavun’un Aynasında Kendini Görmek
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva