ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum ekonomisine 25 yeni şirket katıldı
Erzurum ekonomisine 25 yeni şirket katıldı
Erzurum araç sayısında yüzde 0.50’lik artış
Erzurum araç sayısında yüzde 0.50’lik artış
Erzurum’da 3 bin 25 araç devredildi
Erzurum’da 3 bin 25 araç devredildi
Yılmaz: Dezenflasyon süreci başarıyla devam ediyor
Yılmaz: Dezenflasyon süreci başarıyla devam ediyor
Göktaş’tan Doğum yardımları açıklaması
Göktaş’tan Doğum yardımları açıklaması
HABERLER>SEÇİME DOĞRU
23 Şubat 2009 Pazartesi - 02:50

Cengiz Erzurumlulardan Destek İstedi

Erzurum’da haftalık olarak yayın yapan Avrasya Gazetesi’nin İmtiyaz Sahibi Hasan Cengiz, İstanbul Tuzla ilçesi 1. Bölge’den İl Genel Meclis Üyesi adayı oldu. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin Tuzla İl Genel Meclis Üyeliği’ne, 2’inci sıradan aday olan Cengiz, Tuzla’da yaşayan Dadaşlar’dan destek istedi.

Cengiz Erzurumlulardan Destek İstedi

AVRASYA’NIN ULUSAL BAŞARISI
2006 Yılında yayın hayatına başlayan Avrasya Gazetesi’nin önce İstanbul, ardından Ankara Temsilciliği’ni açan Hasan Cengiz, bu nedenle bir ayağının hep Erzurum dışında olduğunu belirterek, “Yaşadığım şehrin sorunları gibi, Erzurum dışında yaşayan hemşerilerimin sorunlarını da gündemde tutmaya çalışıyorum. Bu nedenle Tuzla ilçesinde siyaset yaparak, oradaki Erzurumluların sesi, gözü ve kulağı olmak için İl Genel Meclis üyeliği’ne aday oldum” dedi.
İstanbul’un Tuzla ilçesinde resmi olmayan rakamlara göre, 15 binin üzerinde Erzurumlunun yaşadığına dikkati çeken Hasan Cengiz, MHP’nin Tuzla Belediye Başkan Adayı İsak Dağcı’nın da aslen Erzurumlu olduğunu vurgulayarak, “Kısmet olur da, il Genel Meclisi’nde temsil imkanı bulabilirsem, her türlü sorunun çözümü için çalışacağım” diye konuştu.
İSTANBUL’UN ÇOK SAYIDA İLÇESİNDE ERZURUMLU ADAYLAR ÖN PLANDA
Tuzla’nın, İstanbul’un sanayi bölgesi olduğunu, liman ve tersaneleriyle ünlü bölgenin, ekonominin can damarı olarak nitelendirildiğini söyleyen Erzurumlu Gazeteci Hasan Cengiz, şöyle konuştu: “Erzurum halkı olarak, hep dışarıdan gelen siyasetçilerden yakındık. Bugün İstanbul’da 750 bin Erzurumlu yaşıyor, fakat örgütlenme noktasında hedefe ulaşılamadı. İstanbul’daki Erzurumlular, oralarda yönetime dahil olmak yerine, hep Erzurum’a gelmeyi tercih ettiler. Halbuki bu nüfusa rağmen İstanbul’da çok daha iyi örgütlenilebilinirdi. Ama bundan böyle bu gidiş değişecek. İstanbul’daki Erzurumluların bir araya getirilmesi noktasında şahsen üzerime düşeni yapacağım. İstanbul Pendik’te Salih Kenan Şahin, Kartal’da Bekir Kılıç ve Tuzla’da İsak Dağcı, aslen Erzurumlu olan belediye başkan adaylarıdır. Bunun yanında yine belediye meclisleri ve il genel meclislerinde de Erzurumlu adaylar var. Bu bölgelerde yaşayan Erzurumlulara düşen görev, hemşerilerine sahip çıkmaktır. Onların desteklerini, ilgi ve alakalarını bekliyoruz. Çünkü buradaki Erzurumluların siyaseten nüfuz elde edebilmesi demek, yönetime katılmak ve dolayısıyla Erzurum’a da faydalı olabilmek demektir”

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
nevzat ozeken 23 Şubat 2009 Pazartesi 22:42

hayırlısı be dadaş oralarda 90 li yıllarda cuk kaldım hayırlı olur inş

Yorumu oyla      7      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SP Meclis Adaylarını Açıkladı
29 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere doğru zaman giderek daralırken, ...
Erzurum Son Sırada
GHA/En az sayıda parti ve adayın seçime katıldığı Büyükşehir Erzurum oldu.
MHP’den Çarpık Kentleşme Vurgusu
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kamil Aydın, ''Erzurum'da, belediyecilikte ...
 
DSP Kurmaylarından Erzurum Çıkarması
Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Zeki Sezer, İstanbul Şişli Belediye ...
Çelik Hizmet Önceliklerini Anlattı
CHP Yakutiye Belediye Başkan Adayı Sebahattin Çelik, seçilmesi halinde ...
Partilerde Kadın Aday Yarışı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclislerinde ...
 
AK Parti, Adaylarını Belirledi
29 Mart yerel seçimlerine katılacak olan belediye başkanlığı, belediye ...
MHP Meclis Adayları Açıklandı
GHA/Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin, Palandöken, Yakutiye ve Aziziye ...
"Erzurum'u Hizmete Doyuracağız"
MHP’li adaylar, 29 Mart Yerel Seçimlerinin Erzurum’un kurtuluş mücadelesi ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir yumrukta çürüyen vicdan
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Dadaş Tahsin Bayramoğlu’nun ardından
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
İlerlemenin Anlamlısı
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Türk Milleti: Medeniyetin Evrensel Mimarları
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’un Dirilişi yahut 107 Yılın Çığlığı
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva