ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Yılmaz: ‘Erzurum bir medeniyet şehridir’
Yılmaz: ‘Erzurum bir medeniyet şehridir’
Yıldırım Erzurum’un önemini anlattı
Yıldırım Erzurum’un önemini anlattı
Ala Palandöken Ekonomi Forumu’na seslendi
Ala Palandöken Ekonomi Forumu’na seslendi
Çiftçi: ‘Erzurum Kutlu bir coğrafyadır’
Çiftçi: ‘Erzurum Kutlu bir coğrafyadır’
Bolat: ‘Erzurum’da muhteşem buluşma’
Bolat: ‘Erzurum’da muhteşem buluşma’
HABERLER>GUNCEL
16 Ocak 2007 Salı - 00:00

AK Parti Yakutiye Belde Teşkilatı yeni binada

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yakutiye Belde Teşkilatı dün yapılan bir törenle hizmete girdi. Aşağı Mumcu Caddesi’ndeki yeni binanın açılışında konuşan Yakutiye Belde Teşkilat Başkanı Muhammet Zeki Gözeler, “Partimize canını verecek kadar hizmet aşkıyla çalışan arkadaşlarımız var” dedi.

AK Parti Yakutiye Belde Teşkilatı yeni binada

AK Parti Yakutiye Belde Teşkilatı yeni binada Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yakutiye Belde Teşkilatı dün yapılan bir törenle hizmete girdi. Aşağı Mumcu Caddesi’ndeki yeni binanın açılışında konuşan Yakutiye Belde Teşkilat Başkanı Muhammet Zeki Gözeler, “Partimize canını verecek kadar hizmet aşkıyla çalışan arkadaşlarımız var” dedi. AK Parti Yakutiye Belde Teşkilatlarına atanan yeni yönetim, yeni yerinde işbaşı yaptı. Muhammet Zeki Gözeler’in başkanlığa getirildiği Yakutiye Belde Teşkilatı’nın, Aşağı Mumcu Caddesi’ndeki yeni yeri törenle açıldı. Dün yapılan açılış törenine Büyükşehir Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Yakutiye Belediye Başkanı Fahrettin Atınç, AK Parti İl Başkan Vekili Lütfü Turan, Merkez İlçe Başkanı Recep Küçükoğlu ve partililer katıldı. Açılışta konuşan Muhammet Zeki Gözeler, seçimlere kısa bir süre kala yeni teşkilat binasını açmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bugüne kadar Yakutiye Belde Teşkilatı çok fazla etkili olmamıştı. Bugün sanki yeni kurulmuş gibiyiz. Aslanlar gibi bir teşkilat var. Partisi için gerekirse canını verecek partililerimiz var. Bu bilinçle sabahlara kadar çalışıp seçim listelerini gözden geçirdik. Beldemizde 42 mahallemiz var. Bir de mahalle olan 14 köy bağlı. Atatürk Üniversitesi’nde de 42 sandık bulunuyor. Bütün buralarda seçime kadar tüm hazırlıklarımızı en iyi şekilde yapacağız” dedi. Gözeler’den sonra AK Parti İl Başkan Vekili Lütfü Turan, Merkez İçe Başkanı Recep Küçükoğlu, Yakutiye Belediye Başkanı Fahrettin Atınç ve son olarak da Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu birer konuşma yaparak, partililerine seslendi. Konuşmaların ardından parti üst yöneticileri tarafından Yakutiye Belde Teşkilatı’nın açılışı kurdela kesilerek yapıldı.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
230 VEKİL EBE VE HEMŞİRE ALINACAK
Erzurum Sağlık Müdürü Ali Daştan, yaptığı açıklamada, 2007 tarihi içerisinde ...
Başarılı Kaymakam’ın ismi Anaokulu’nda yaşatılacak
Erzurum'un Çat İlçesi'nde başarılı hizmetlerde bulunan ve bu yıl içerisinde ...
BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ KURS İMKANI
Erzurum'da ailesinin maddi durumu kötü olan toplam 360 öğrenciye, Öğrenci ...
 
DGD MİKTARLARI BELİRLENDİ
Çiftçilere dekar başına ödenecek Doğrudan Gelir Destek (DGD) prim miktarının ...
ERZURUM HEYETİNDEN UMUT DOLU MESAJLAR GELDİ.
TORİNO’DAN UMUT YAĞIYOR 2011 Üniversite Kış Olimpiyatlarına ev ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
Erzurum standı büyüledi İtalya'nın Torino kentinde gerçekleştirilecek ...
 
Erzurum Gazetesi Arşiv
ERZURUM İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI FAKİRULLAH TEMUR: Kimse bizim ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
Kişioğlu: “insan sevgisi, hizmet ufkumuzu belirliyor” AK ...
ERZURUM TİCARET BORSASI (ETB) YÖNETİM KURULU BAŞKANI HINISLIOĞLU :
"OLİMPİYATLARININ ERZURUM'A VERİLECEĞİNE İNANIYORUZ” Winter 2011 ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Bağlantılı İlişkiler
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir yumrukta çürüyen vicdan
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Dadaş Tahsin Bayramoğlu’nun ardından
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Türk Milleti: Medeniyetin Evrensel Mimarları
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’un Dirilişi yahut 107 Yılın Çığlığı
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva