ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Emniyetten silah operasyonu
Emniyetten silah operasyonu
Sarıkamış-Kağızman yolunda heyelan
Sarıkamış-Kağızman yolunda heyelan
Müftülükten iyilik sofrası
Müftülükten iyilik sofrası
Yine oyuncak patlayıcı kazası!!!
Yine oyuncak patlayıcı kazası!!!
Uçar: ‘Vatandaşın talebi bizim için kıymetli’
Uçar: ‘Vatandaşın talebi bizim için kıymetli’
HABERLER>SİYASET
19 Ekim 2004 Salı - 00:00

AK Parti Erzurum Milletvekili Akbulut açıkladı:

“ÖZÜRLÜLER KANUNU” HAZIRLANIYOR AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Nuri Akbulut, hükümetçe 2005 yılının Özürlülerin istihdam yılı olarak ilan edildiğini açıkladı.

AK Parti Erzurum Milletvekili Akbulut açıkladı:

AK Parti Erzurum Milletvekili Akbulut açıkladı: “ÖZÜRLÜLER KANUNU” HAZIRLANIYOR AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Nuri Akbulut, hükümetçe 2005 yılının Özürlülerin istihdam yılı olarak ilan edildiğini açıkladı. “ÖZÜRLÜLER TOPLUMUN EN ÖNEMLİ PARÇASIDIR” Dünya Görme engelliler günü dolayısıyla bir açıklama yapan Milletvekili Akbulut, Türkiye’de 7.5 milyon engelli bulunduğunu, bu kesimin topluma kazandırılması, beyin ve iş güçlerinin değerlendirilmesi için yoğun bir çaba sarf ettiklerini ve bu kapsamda 2005 yılının Özürlülerin istihdam Yılı olarak kabul edildiğini belirtti. “ÖZÜRLÜLERİN YANINDAYIZ” Akbulut şöyle dedi: “Hayatımızda önemli yer alan engelli kardeşlerimizin hatırlanması için değil, kader mahkumu olmadıklarının, utanılacak, hayata küsülecek, gizlenecek bir durumlarının olmadığının gösterilmesine vesile olacağına inandığım günlerden biri de 15 Ekim Dünya Görme engelliler günüdür. Dünya çapında derece elde eden ve göğsümüzü kabartan sporcularımızın, bilim adamlarımızın, iş adamlarımızın, öğrencilerimizin ve siyasetçilerimizin hatırlanmasına gerek yoktur. Onlar zaten her zaman yanımızda ve aklımızdadır.” ÖZÜRLÜLER YASASI SON AŞAMASINDA Akbulut açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bu düşünce ile kendi ayakları üzerinde durabilecek insanlarımıza hükümetimiz de bir katkıda bulunabilmek amacıyla, özürlü vatandaşlarımızın sorunlarını çözerek, “Özürlüler Kanunu” tasarı çalışmalarını son aşamaya getirmiş bulunmaktadır. Çıkarılacak olan kanunun sistematik olarak uygulanabilmesi için Başbakanlık tarafından “2005-2010 Eylem Planı” hazırlanmaktadır. Bu bağlamda ülke çapında bir istihdam politikasının yürütülmesi için 2005 yılı Devlet Bakanı Güldal Akşit’in teklifiyle Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Özürlülerin istihdam Yılı” olarak ilan edilmiştir.ülkemizin değişim ve gelişiminde katkı sağlayan, düne değil yarına göre hazırlanan bu vatandaşlarımızla beraber, ülkemizin değişim yönü ve hedefi muasır medeniyetler seviyesine ulaşmaktır, düşüncesini taşıyoruz”

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
hadi paşa 24 Mart 2009 Salı 20:47

sayın baki bey eskiden tanırım.iyisin hoşsun.ama siyasi olarak ayakların çapraz atıyor.kenden gel.saadete çalış.adam gibi başkan gör.yoksa şıracı ile müzeci ile blediye yönetilirse ancak şimdiki kadar hizmet olur.sana belediyede ihtiyaç var.safını iyi seç selam ve dua

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yenişehir’den yemek yardımı
Erzurum'un Yenişehir Belde Belediyesi tarafından Ramazan dolayısıyla yoksullara ...
Belediye meclisi de ramazana takıldı
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısı, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi.
Erzurum Gazetesi Arşiv
YAKUTİYE BELEDİYESİ 1200 AİLEYE YARDIM YAPACAK Erzurum'un alt ...
 
Yakutiye merhamet istismarcılarına göz açtırmayacak
Erzurum'da, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte dilenci sayısında büyük bir artış olduğu belirtildi.
BAŞKAN BUYRUK TABURCU OLDU
Erzurum Aziziye Araştırma Hastanesi'nde başarılı bir apandist ameliyatı ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
Yakutiye Belediyesi, Ramazan ayı boyunca bin 200 aileye başta ...
 
Büyükşehir Belediyesi'ndeki davulcu seçimine, Adana, Osmaniye ve Kahramanmaraş'tan toplam 25 davulcu katıldı.
RAMAZAN DAVULCUSU SEÇİMİ YAPILDI Erzurum Büyükşehir Belediyesi, ramazan ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
YAKUTİYE’DEN ANLAMLI EĞİTİM DESTEĞİ Erzurum'un alt kademe ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
SAĞLIK BAKANI AKDAĞ, HAYIRSEVERLERDEN DESTEK İSTEDİ Sağlık Bakanı ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Dünya cehennemi yaşamak isteyen kıyas yapsın
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’un Dirilişi yahut 107 Yılın Çığlığı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
İstiklal’in Şairi: Mehmet Akif ve 104 Yılın Mirası
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Aşığın gözünden bakabilmek
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Meşhur 5 Yasaya bir de buradan bakın!
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Umudun Yönü
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva