ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
TÜKODER’den farkındalık etkinliği
TÜKODER’den farkındalık etkinliği
Ailesi kayıp babayı arıyor
Ailesi kayıp babayı arıyor
Oltu’da doktorlarla iftar buluşması
Oltu’da doktorlarla iftar buluşması
386 gıda işletmesi denetlendi
386 gıda işletmesi denetlendi
Atama kararları yayımlandı
Atama kararları yayımlandı
HABERLER>SİYASET
24 Temmuz 2007 Salı - 00:00

AK PARTİ, ERZURUM'DA SEÇİLEN MİLLETVEKİLLERİNİ TANITTI

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ''Başarı asla başımızı döndürmeyecektir. Önemli bir imtihanın devam ettiğinin farkında olacağız'' dedi.

AK PARTİ, ERZURUM DA SEÇİLEN MİLLETVEKİLLERİNİ TANITTI

AK PARTİ, ERZURUM'DA SEÇİLEN MİLLETVEKİLLERİNİ TANITTI Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ''Başarı asla başımızı döndürmeyecektir. Önemli bir imtihanın devam ettiğinin farkında olacağız'' dedi. Bakan Akdağ, AK Parti Erzurum İl Başkanlığında, partisinden seçilen milletvekilleriyle düzenlediği basın toplantısında, milletin mükemmel bir karar vererek, yapılan hizmeti unutmadığını herkese gösterdiğini söyledi. Rahmetli Adnan Menderes'ten sonra iktidarda kalıp da oylarını artırarak yoluna devam eden ilk parti olduklarını ifade eden Bakan Akdağ, şöyle konuştu: ''Milletimiz biliyor, bu dönem çok yoğun bir hizmet hamlesi gerçekleştirildi. Birçok konuda sıkıntıları ortadan kaldırdık. Ama yapacak çok işimiz var. Önümüzdeki 5 yılda daha çok çalışarak, daha fazla hizmet vermek için çalışacağız. Başarı asla başımızı döndürmeyecektir. Önemli bir imtihanın devam ettiğinin farkında olacağız.'' 22 Temmuz seçimlerinin millet iradesinin en üstte olduğunu bir kez daha gösterdiğini belirten Bakan Akdağ, ''AK Parti'nin aldığı oy oranın anlamı şu: Türkiye'de her iki kişiden biri AK Parti'nin hizmetlerinden memnun olmuş ve AK Parti'nin yoluna devam etmesini arzu etmiştir. Bu dönem daha güçlü olarak iktidara geldik. Eminim ki önümüzdeki 5 yıl geçen 5 yıldan çok daha güzel olacaktır'' diye konuştu. ER, DUYGULANARAK AĞLADI Toplantıda 7. sıradan milletvekili adayı olan ve adaylar arasında tek seçilemeyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın asker arkadaşı Ahmet Er, duygulanarak ağladı. AK Parti il binasında düzenlenen toplantıya basın mensupları ve çok sayıda parti üyesi vatandaş katıldı. İl Başkanı Hüseyin Tanfer'in açılış sunumuyla başlayan toplantıda 22 Temmuz seçimleri sonrasında Erzurum'dan milletvekili seçilen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Muzaffer Gülyurt, Fazilet Dağcı Çığlık, İbrahim Kavaz, Sadettin Aydın, Muhyettin Aksak konuşma yaptı. Bu sırada 7. sıradan aday gösterilen ve seçilemeyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın asker arkadaşı Ahmet Er de partililer tarafından yoğun şekilde alkışlandı. Sevgi gösterisi karşısında duygulanan Ahmet Er, gözyaşlarına hakim olamadı.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Adan da DP’den istifa etti
3 Kasım seçimlerinde DYP tarafından Erzurum’dan aday gösterilen ...
SAĞLIK BAKANI AKDAĞ HÜKÜMETİN İCRAATLERİNİ ANLATTI
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyetinde yaptığı ...
DP ADAYI GÜZEL:
BEYİN GÖÇÜNÜ ÖNLEMEK ZORUNDAYIZ Demokrat Parti (DP) Erzurum Milletvekili ...
 
MHP Milletvekili adayı Göğebakan:
SİYASETTE ERZURUMLULUK DİNAMİZMİNİ ORTAYA KOYACAĞIZ Milliyetçi Hareket ...
ERBAKAN ERZURUM'A GELİYOR
Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Saadet Partisi’nce ...
AKP HORASAN’DA MİTİNG YAPTI
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ''Bazı partilere barajı aştırıp, yamalı bir ...
 
DP MİLLETVEKİLİ ADAYI GÜZEL:
TARIM KESİMİ KALKINMADIKÇA TİCARET SEKTÖRÜ GELİŞEMEZ Demokrat Parti (DP) ...
MHP Milletvekili adayı Göğebakan:
Erzurum’u ancak sevdalıları kalkındırır MHP Milletvekili adayı ...
BAKAN AKDAĞ, AŞKALE'DE SEÇMENLERE SESLENDİ
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum'un Aşkale ilçesinde seçim çalışmalarını ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Dünya cehennemi yaşamak isteyen kıyas yapsın
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’un Dirilişi yahut 107 Yılın Çığlığı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
İstiklal’in Şairi: Mehmet Akif ve 104 Yılın Mirası
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Aşığın gözünden bakabilmek
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Meşhur 5 Yasaya bir de buradan bakın!
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Umudun Yönü
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva