ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Milli coşkumuz daim kutlu olsun
Milli coşkumuz daim kutlu olsun
 Rektörlük koltuğu 23 Nisan’da minik rektöre emanet
 Rektörlük koltuğu 23 Nisan’da minik rektöre emanet
Erzurum’da milli coşku yaşandı
Erzurum’da milli coşku yaşandı
Milli coşku doruktaydı
Milli coşku doruktaydı
Erzurumspor’dan 23 Nisan mesajı
Erzurumspor’dan 23 Nisan mesajı
HABERLER>SPOR
19 Mayıs 2009 Salı - 05:08

2011 maskotuna isim aranıyor

Erzurum’da 2011 yılında yapılacak olan Üniversitelerarası Kış Oyunları için hazırlanan maskota isim aranıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, ÜNİVERSİADE’yle ilgili broşür ve yazışmalarda kullanılan maskot için isim arayışlarına başladı. Temmuz ayına kadar devam edecek yarışma sonunda en iyi ismi öneren kişiler çeşitli hediyelerle ödüllendirilecek.

2011 maskotuna isim aranıyor

 Erzurum’da 2011 yılında yapılacak olan Üniversitelerarası Kış Oyunları (ÜNİVERSİADE) için hazırlanan maskota isim aranıyor.
Erzurum’da yapılacak ÜNİVERSİADE’nin logo ve maskotu Atatürk Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından tasarlandı. Logo, Çifte Minareli Medresenin şeklini çağrıştırırken maskot olarak ise bölgede yaşamış medeniyetlerden günümüze kadar gelmiş doğu ve batı kültürünü aynı zamanda güç ve kudreti temsil eden çift başlı kartal hazırlandı.
YARIŞMA TEMMUZ AYINDA SONA ERECEK
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, ÜNİVERSİADE’yle ilgili broşür ve yazışmalarda kullanılan maskot için isim arayışlarına başladı. Temmuz ayına kadar devam edecek yarışma sonunda en iyi ismi öneren kişiler çeşitli hediyelerle ödüllendirilecekler.
Bu arada maskota isim önerecek olanlar ad-soyadlarını yazarak yapacakları başvurularında adreslerini de bildirecekler. Müracaat eden bir kişi maskot için en fazla 2 isim bildirebilecek. Belirlenecek isimler, oyunların resmi elektronik posta adresine e-posta ile gönderilebilecek.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
25dadaş25 20 Mayıs 2009 Çarşamba 10:10

ismail polat yorumcu ufak civcivlerde yesin karpin rusların dünya kupasında gol kralıdır erzuruma rus adı yakışıyormu inanmasan bak araştır slm

Yorumu oyla      7      5  
ismail polat 19 Mayıs 2009 Salı 21:36

karpin

Yorumu oyla      7      5  
yavuz selim 19 Mayıs 2009 Salı 09:59

Bence en iyi isim DADAŞKO dur.

Yorumu oyla      7      5  
musa 19 Mayıs 2009 Salı 09:37

19 Mayıs - Yav bırak Mustafa abi yaa, sen mi kurtarıcan memleketi Allah aşkına! - Ama işgal zırhlıları... - Boşver şimdi sen işgal zırhlılarını filan... Gün gelir, memleketin malını mülkünü tapusuyla İngiliz’e satar bunlar. - Yok canım! - Yeminle söylüyorum, İngiliz vatandaşı bakan bile getirip koyarlarsa şaşma. - Ama ahval ve şerait... - Güzel abim yaranamazsın... Bak şimdi binicez bu dandik gemiye, taaa Samsun’a gidicez, savaş, boğuş, kendimizi paralayacağız, diyelim becerdik, devrim mevrim, anlata anlata dilinde tüy bitecek, sonra sen kahırdan ölücen, önce biraz ağlıycaklar, sonra gene "Son Osmanlı Padişahı" diye pankart açacaklar, mezarında dönücen. - Saltanat kalsın diyosun yani... - Alışmadık kıçta don durmaz abi, egemenlik megemenlik vereceğine, iki çuval kömür ver, daha iyi... Aha buraya yazıyorum, açlıktan nefesleri kokarken padişahlarına saltanat uçakları alırlar, bu gemiyi de jilet yaparlar, söylemedi deme. - Efkárlandım be... - Yakma o cigarayı gözünü seveyim, yarın öbür gün belgesel yaparlar, keş gibi gösterirler seni haberin olsun. - Hal çaresi nedir peki? - Al padişahın kızını, yırtalım. - Millet ne olacak? - Onlar da ulemaya sorsun artık ne olacaklarını, bize ne, kendi düşen ağlamaz. - Laik olmasınlar mı, birey olmasınlar mı, kendi lisanları olmasın mı, şıhlara şeyhlere mi bırakalım kaderlerini? - Bak ne güzel söylüyorsun, kader der geçerler, takalım takkemizi bakalım dalgamıza, iş çıkarma başımıza... - İyi de, yazık olmaz mı? - Asıl bu yaptığını yaparsan yazık olur... Bazıları sana inanacak, etkilenecek, senin fikirlerini yaşatmaya kalkacak, hayatları kayacak, evleri basılacak, içeri tıkılacaklar, kimine saçını örtmediği için fahişe diyecekler, kimine milletin malını Arap’a satmayın dediği için komünist diyecekler, kimine Ne Mutlu Türküm Diyene dediği için faşist diyecekler, darbeci diyecekler... Yorma ahaliyi, kula kulluk edelim, rahat edelim. - Yok arkadaş, ben bi deniycem. - E sen bilirsin.

Yorumu oyla      7      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sevinelim mi, üzülelim mi?
Erzurumspor adına yakışmayan bir sezon geçirdi. Birinci lige yükselmesi ...
Atlama kulelerine ‘tarih incelemesi’
Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu Erzurum Bölge Başkanı Prof.Dr. ...
2011 yatırım süreci hız kazandı
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, sivil toplum kuruluşu ...
 
“Dünyayı, Erzurum’a getireceğiz”
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer, ...
Buz Hokeyi Şampiyonası sürüyor
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen ve ...
A.Ü’den sportif başarı
Erzurum'da yapılan atletizm şampiyonasında erkeklerde Ege, bayanlarda ...
 
Milli Güreşçi Gürsoy, dualarla uğurlandı
Tokat'ta, Perşembe günü silahlı kavgada öldürülen milli güreşçi Mustafa ...
Buz Hokey Şampiyonası başladı
Türkiye Üniversiteler Arası Buz Hokeyi Şampiyonası, Erzurum'da başladı.
Tamer’den yalan habere kınama
Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer, Erzurum'daki ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Gerçeğin de Gerçeği
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir yumrukta çürüyen vicdan
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Dadaş Tahsin Bayramoğlu’nun ardından
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Türk Milleti: Medeniyetin Evrensel Mimarları
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’un Dirilişi yahut 107 Yılın Çığlığı
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva