ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kutan Hakka yürüdü
Kutan Hakka yürüdü
Dal’dan Orhan Ovacıklı’nın fedakarlığına teşekkür
Dal’dan Orhan Ovacıklı’nın fedakarlığına teşekkür
Küçükoğlu: ‘Cumhurbaşkanımız Filistin'e sahip çıktı’
Küçükoğlu: ‘Cumhurbaşkanımız Filistin'e sahip çıktı’
ESKİ Horasan’daki sorunu çözdü
ESKİ Horasan’daki sorunu çözdü
Jandarmadan düzensiz göçle mücadele
Jandarmadan düzensiz göçle mücadele
HABERLER>SİYASET
2 Ağustos 2010 Pazartesi - 04:10

MHP referandum kampanyasını başlattı

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanlığı referandum kampanyasını başlattı.

MHP referandum kampanyasını başlattı

MHP Erzurum il binasının balkonuna, Başbakan Tayyip Erdoğan ile Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın ağlayan fotoğrafları ile hazırlanan 'Ülken için hayır',  yazısının bulunduğu pankart asıldı. MHP İl Başkanı Zekai Kaya, "Güvenlik güçlerinin pankartı indirmemiz yönünde uyarıları oldu. Bu demokratik hakkımızdır. Seçim Kurulu kararlarına uygundur. Pankart bir süre kalacak ve daha sonra yerini başka sloganlarla süsleyeceğiz" dedi.
//AFİŞLİ KAMPANYA
Pelit Meydanı'ndaki MHP Erzurum il binasının üst köşesinde Başbakan Erdoğan ve alt köşesinde Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın ağlayan fotoğraflarının yer aldığı, pankart asıldı. Pankartla ilgili açıklama yapan MHP İl Başkanı Zekai Kaya, şunları söyledi: "Yedi askerimizin şehit olduğu gün grupta konuşma yapan Başbakan Erdoğan, Mustafa Pehlivanoğlu'nun mektubunu okurken 'gözyaşlarına' boğuldu. MHP olarak şehit bizim şehidimiz, dava adamı ise bizim dava adamımızdır. Onun çile çektiği, idam edildiği gün kendi neredeydi? Bugün mü şehitler aklına düştü? Demokratik tepkimizi koyma adına pankartımızı asmaya karar verdik. Güvenlik güçlerinin pankartı indirmemiz yönünde uyarıları olmuştur. MHP olarak bu bizim demokratik hakkımızdır. Elimizde Seçim kurulunun kararları mevcuttur. Pankartımız belli süre kalacaktır, daha sonra yerini başka sloganlarla süsleyecektir. Başbakan Erdoğan'ın 'MHP'liler bıçak, silah ve bunlar kandan besleniyor' söylemleriyle karşı karşıyayız. Başbakanın samimi olmadığını, vatandaşımızı referanduma kilitleme, 12 Eylül'den intikam alma adına söylemlerde bulunduğunu ifade ediyoruz. Başbakan Erdoğan'ın 12 Eylül yeni mi aklına geldi? ya da 27 Nisan muhtırası, 28 Şubat aktörlerini yargılamazken 30 yıl önceki 12 Eylül'ü bugün mü masaya yatırmak gerekiyor?  12 Eylül'de çektiğimiz sıkıntıları, idamları unutmuş değiliz. Ama halkı kandırmaya, aldatmaya yönelik bu tür açıklamalar bizi üzmüştür. Şundan da eminiz ki; 12 Eylül aktörleri yargılanamayacaktır. 30 yıllık sürenin zaman aşımına girmesi söz konusudur. Bunlar aldatmaca ve kandırmacadır. MHP ve ülkücülerle kimse boy ölçüşmeye kalkışmasın."

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
SELAM 2 Ağustos 2010 Pazartesi 14:20

MEHMET AYDIN yorumcu kardeşim bak sende bizleri kimlerle aynı görüyorsun milliyetçi ülkücü düşmanlıgı yapıyorsun sonrada kendi çıkardıgınız akp anayasasına oy ver diyorsunuz siz kendinizi çokmu akıllı sanıyorsunuz 12 eylül yargılanacakmış kenan evren girmiş 90 yaşına yargılada görelim ben 12 eylülü yaşamış birisi olarak başkan ZEKAYİ KAYAYI kutluyorum hayır yüzbin kez milliyetçi ülkücü düşmanlıgı yapıp iftira atan kıybet edenlerin her şeyine hayır ve KIRMIZI KART

Yorumu oyla      6      4  
Aşkaleli 2 Ağustos 2010 Pazartesi 14:19

Bop eşbaşkanlarına HAYIR Amerikan askerlerine hayır duası edenlere HAYIR Yahudi cesaret madalyalı başbakana HAYIR Şehide kelle hayine sayın diyenlere HAYIR Kendi anayasa mahkemesini oluşturmak isteyene HAYIR Zaman aşımından ilk duruşmada beraat edecek saçmalığa hayır... Memura hak değil, teslim ol diyene HAYIR

Yorumu oyla      6      4  
Mehmet Aydın 2 Ağustos 2010 Pazartesi 11:13

Değerli başkan Siz anayasa değişikliğinin hangi maddesine niye karşısınız? Önce biz Erzurumluları bu konuda bilgilendirin. Ortadoğu gazetesinde yazarınız diyorki biz liderimiz hayır dediği için hayır diyeceğiz. Liderimiz diyorki bizim için önemli olan kendi çıkarımız değil, cumhuriyetin kazanımlarının korunmasıdır. Başkan bey sizdemi böyle düşünüyorsunuz. CHP nin BDP nin karşı olmasına statükonun güdümünde oldukları için hak veriyorum. Ama siz anayasa değişikliğine ne için karşısınız. statükoya uyulduğu içinmi, derine uyulduğu içinmi. Baş örtüsü karara meclisten eziçi bir çoğunlukla geçmişti. CHP anayaza mahkemesine götürüp hukuki olmayan bir gerekçe ile iptal ettirdi. Bu durumun devamınımı istiyorsunuz. Milletin yanına ne zaman geleceksiniz. Yarın seçim sandığı geldiğinde hangi başarınızı söyleyeceksiniz. Anaların ağlamasına ne zaman kulak vereceksiniz.

Yorumu oyla      6      4  
ALPARSLAN YAPAĞI (1) 2 Ağustos 2010 Pazartesi 10:11

Öncelikle "VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN" diyen YİĞİT ÜLKÜDAŞLARIMA selamlar...Bizlere dün başbakan KATİL,CANİ,KANDAN BESLENENLER,BUNLARIN ELİ BİLE SIKILMAZ,NAMAZ KILMAYI BİLMEYENLER,BUNLARIN AYAK BASTIĞI YERLERE YAĞMUR BİLE YAĞMAZ,IRKÇI gibi sözler sarf ederken bugün kalkmış ...ÜLKÜCÜLERDEN oy isteyip ÜLKÜCÜ TABANA SAYGIM var demektedir.Dün bu ülkenin yılmaz savunucuları ve korucuları olan ÜLKÜCÜLERLE,kadın,yaşlı,bebek dinlemeyip katledip ve BİNLERCE MEHMEDİMİNDE kanına giren PKK lı piçleri aynı kefeye koyan AKP'nin başkanı ve yönetici kadrolarını nasıl unuta biliriz.Kamu kurum ve kuruluşlarını BABALAR GİBİ SATARIM DİYEN kuş gribini RANT KAPISINA ÇEVİRİP TÜRK MİLLETİNİ soyan eski maliye bakanı KEMAL UNAKITANI nasıl unuta biliriz.HİLAL BIYIKLI özel harekatçı şehitlerimize MİLİTAN diyenleri nasıl unuta biliriz.

Yorumu oyla      6      4  
OGUZHAN 2 Ağustos 2010 Pazartesi 10:10

AKP siyasi hayatı boyunca milliyetçi ülkücü düşmalıgı yaptı hemde acımasızca şimdi ne yüzle oy istiyor il başkanını kutlarım asılan o pankart az bile onlara 8 yılda erzurumda göç devam ediyor işsizlik hat safhada cumhuriyetin temelleri erzurumda atıldı sanayinin temelleri batıya 8 yılda bi fabrika açıldımı yok erzurum spor yerlerde sürünüyor suyu saglıklı degil imar alt yapısı çökmüş sokaklar pislik içinde kış oyunlarına gelenlere gösterecekler bu mega köyü öle tulum çıkardık diyip böbürlenerek gezmeyle olmuyor bu millet koltuklarınızda keyf çatasınız diye seçmedi çalışın yüzbin kez HAYIR VE KIRMIZI KART

Yorumu oyla      6      4  
2 Ağustos 2010 Pazartesi 10:03

sen neredeydin peki,elinde lolipop dolaşırken o insanlar şehit oluyordu.senin sevmediğin insanlar şehidine ağlarken sen kendi tabanına bile küfürde bulunuyorsun (demokratik düşüncelerini söyledi diye) seninde başbakandan farkınmı var?bırak şehini yaşıyanına saygın yok.

Yorumu oyla      6      4  
ALPARSLAN YAPAĞI (2) 2 Ağustos 2010 Pazartesi 09:27

Öcelanın muhattap alınmasını ima eden,BDP lilerle gizli pazarlıklara oturmayı adet edinen DENGİR MİR MEHMET FIRATI,bozkurtlar ankarada kuzu oldu diyen insan müsvettesi BEKİR BOZDAĞI,Türk örf ve anenesini hiçe sayan ve rahmetli büyüğümüz büyük dava adamı MUHSİN YAZICIOĞLUNUN tacettin dergahının bahçesine gömülmesine itiraz eden kültür bakanı ERTUĞRUL GÜNAYI nasıl unuta biliriz.Bölücülerin peştemala benzeyen bayraklarını İSTANBUL ÇAĞLAYANDA indirtemiyenleri nasıl unuta biliriz.Devletimize hakaret etmeyi adet edinen OSMAN BAYDEMİR piçini görevden alamayan İÇİŞLERİ bakanını nasıl unuta biliriz.Bu söylediklerimi inanın sabaha kadar yazsam yine bitiremem 8 yıldır görmediğimiz yaşamadığımız rezalet kalmadı.BEN BUNLARI BİLDİĞİM İÇİN UNUTAMADIĞIM İÇİN HAYIR DİYECEĞİM HESAP SORMAK İÇİN HAYIR DİYECEĞİM.HÜKÜMETİN KENDİSİNE GELMESİ İÇİN BİR OSMANLI TOKATI NİYETİNE HAYIR DİYECEĞİMMMMM... EDİTÖR: SAYAN YAPAĞI ATTIĞINIZ İLK YORUM SEHVEN SİLİNMİŞTİR. EKLEMENİZ HALİNDE ONAYLANACAKTIR.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’den referandum seferberliği
CHP Erzurum İl Başkanı Aktaş, DASİDEF Başkanı Yıldız'ı ziyaret ederek, ...
Cengiz, “Hizmet ufkumuzu halk çizer”
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Ilıca’daki sanayi sitesi ile TOKİ ...
BDP’den Erzurum tepkisi
BÜLENT MAVZER (İHA) - Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Iğdır İl Örgütü, ...
 
Akdağ, referandum’a yoğunlaşacak
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ,12 Eylül’de yapılacak olan Anayasa ...
Kılıçdaroğlu’ndan Erzurum çıkarması
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 30 Temmuz ile 12 Ağustos arasında 20 miting ...
AK Parti mitinge hazırlanıyor
Referandum çalışmalarını denetlemek ve Başbakan Erdoğan’ın Erzurum mitingi ...
 
Kılıç, işçi dağıtımını savundu
AK Parti İl Başkanı t Kılıç, Belediyelerde kadro fazlası personelin kamu ...
Aktaş’tan STK’lara davet
2 Ağustos Pazartesi günü Erzurum’da halka hitap edecek olan CHP Genel ...
Palandöken’e referandum çıkarması
MAHMUT AKDAĞ/ERZURUM gazetesi - 12 Eylül de yapılacak olan Referandum ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Üstümüze pislik yağıyor niye?
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Sosyal Çürüme: Sessiz Çöküşün Ayak Sesleri mi?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da 13 sektör vizyon büyütmüş; ama!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Erzurum'da bir 'temizlik' hikayesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Erzurum'un Saklı Cenneti: Karagöl
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
Yavuz Değirmenci’den Türkü Tadında Şiirler
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva