ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Trendyol 1. Lig: Fatih Karagümrük: 4 - Sakaryaspor: 0
Trendyol 1. Lig: Fatih Karagümrük: 4 - Sakaryaspor: 0
Trendyol 1. Lig: Ümraniyespor: 1 - Bandırmaspor: 1
Trendyol 1. Lig: Ümraniyespor: 1 - Bandırmaspor: 1
Trendyol 1. Lig: MKE Ankaragücü: 0 - Adanaspor: 0
Trendyol 1. Lig: MKE Ankaragücü: 0 - Adanaspor: 0
Trendyol 1. Lig: Şanlıurfaspor: 3 – Yeni Malatyaspor: 0
Trendyol 1. Lig: Şanlıurfaspor: 3 – Yeni Malatyaspor: 0
Çelebi'den Ankara çıkarması
Çelebi'den Ankara çıkarması
HABERLER>SİYASET
8 Eylül 2010 Çarşamba - 03:53

Kılıç'tan Ülkücülere çağrı..

Yeni anayasa paketinin devlet kademelerindeki solcu kadrolaşmanın önüne geçeceğini belirten Ak Partili Murat Kılıç, “Solcuların feveran etmelerinin sebebi bu. Ya ülkücüler? Aynı değerlerle yoğrulduğumuz ülkücüleri solcu cephenin oyununa gelmemeleri için uyarıyor ve ülkücü kardeşlerime, bizi birbirimizden ayırmaya çalışanlara birlikte ders verelim diyorum” dedi.

Kılıç tan Ülkücülere çağrı..

Ak Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, milliyetçi ve ülkücü camiaya seslenerek, “Bu milletin değerlerine sırt dönenlerle mi birliktesiniz?” dedi.

Daha düne kadar milletin değerlerine saldıran ve alay eden aşırı sol görüşlü kişilerin oluşturduğu ‘Hayır’ cephesinde milletçi ve ülkücülerin yer almasını manidar olarak karşıladığını dile getiren Kılıç, yeni anayasa paketinin milletin geleceğini inşa eden ve Türk milletinin değerlerini koruyan bir yapı barındırdığını söyledi.

 

SOLCULARLA AYNI SAFTA YER ALMAK TARİHİ BİR HATADIR

Milliyetçi ve ülkücü camianın oyuna gelmemesi gerektiğini vurgulayan ve “birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır” diyen Ak Parti İl Başkanı Kılıç, “Değerli ülkücü kardeşlerimi bir kez daha uyarmak istiyorum. Gelin bizi birbirimize düşürenlere karşı uyanık olup, oyunlarına gelmeyelim. Aynı dünya görüşüne ve aynı duyarlılıklara sahip olan insanların arasına nifak tohumu ekerek, buradan beslenmek isteyen aşırı sol uçlara prim vermeyelim” diye konuştu.

 

SOLCULARI DEĞİL DE FAŞİSTLERİ Mİ ALSAYDIM?

Öteden beri bürokratik kademelerde muazzam bir sol kadrolaşma olduğunu ve yeni anayasa paketi ile bu kadrolaşmanın önüne geçileceğini kaydeden Murat Kılıç, milliyetçi ve ülkücülerin, yıllar önce Adalet Bakanlığına yapılan bir takım atamalarla ilgili “solcuları değil de, faşistler mi alsaydım?” diye açıklamada bulunan bir zihniyete 12 Eylül’de ders vereceğine inandığını ifade etti.

 

YENİ ANAYASA SOLCU KADROLAŞMANIN ÖNÜNE GEÇECEKTİR

Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugün başta Adalet Bakanlığı kadroları olmak üzere bir çok alanda kemikleşmiş bir sol kadrolaşma mevcuttur. Bunun yıkılması gerekir. Kadrolar hiçbir siyasi görüşün egemen olacağı bir yapıda olmamalıdır. Yeni anayasa paketi işte bunu getiriyor. Yeni anayasa ile solcu bir yapılanmanın önüne geçiliyor. Ülkücü ve milliyetçi kardeşlerim bu yapının farkında olmalı. Bu yanlış kadrolaşma yıkılarak, ülkenin ve milletin değerlerine sahip çıkan, liyakat sahibi insanların bürokratik yapıda yer alması Büyük Türkiye’nin öncelikli adımı olacaktır. Herkesin, ama özellikle ülkücü kardeşlerimin bu noktaya dikkatlerini çekmek istiyorum. Gelin, el verin 13 Eylül sabahı Büyük Türkiye’nin inşasına başlayalım. Tefrikalara kapılmadan, bizi biz yapan değerlerin etrafında bir kez daha buluşarak, oyunları boşa çıkaralım. Bizim bu ülkenin sevdalısı olanlarla mayamızda, hamurumuzda aynı. Türkiye bizim ellerimizde büyüyecek”.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 18 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hayırr 11 Eylül 2010 Cumartesi 19:18

bu ülkeyi kamplara boldunuz.Ülkeyi bir savaşa sürüklemediğiniz kaldı onuda yapacakdınız ya.Bu ülke de en büyük tehdidin kim olduğu ortada.Ülkücülere faşist kafatascı mafya diyen kimdi zorda kalınca Ülkücü kardeşlerim hadi oradan.Bin kere hayırrrr

Yorumu oyla      6      4  
vatandaş 10 Eylül 2010 Cuma 13:52

sizi gidi ikiyüzlü münafıklar utanmadan sıkılmadan ülkücülerden oy istiyorsunuz ülkücü ahmet kaya cılarla aynı safta olmaz ahmet kaya yı duyduğu zaman ağlayan zihniyetle aynı safta olunmaz

Yorumu oyla      6      4  
kankamı olduk 9 Eylül 2010 Perşembe 23:15

siz değilmiydiniz ülkücülere katil vb.yakıştırmaları yapan.hangi ülkücüye hayrınız oldu..yüzsüzler,ikiyüzlüler size evet diyen ülkücünün elleri kırılsın, cehennemde nar olsun.hadi ordan hadi hadi zındıklar.

Yorumu oyla      6      4  
Murat Çelik 9 Eylül 2010 Perşembe 21:11

Vay vay vay... Ülkücüleri kardeş bilmişler... Sevinin Ülkücüler! Murat Abimizin koruması altındayız.. Ne de çok severmiş bizi... Gözlerim yaşardı... Çok duyugulandım çok... Bu istismarcıların sözüne ancak kendileri gibi adamlar inanır... Vah garibim vahhhhhh!

Yorumu oyla      6      4  
Y. Haytaoğlu 9 Eylül 2010 Perşembe 21:01

Türk Milliyetçileri asıl sizin oyununuza gelmeyecektir. Türklüğe karşı savaş açan sizin genel başkanınız değil mi? ve yıllarca türklüğü yok sayan sizler değilmiyidiniz? Siz Hem Ülkücü, hem Türk düşmanı değilmisiniz? Partiniz içinde yüksek yerlerde veya alt kademelerde yer alanlar, Bizleri ırkıçılıkla suçlamıyormusunuz? Şimdi ne oldu? Ülkücüye ihtiyacınız mı var? Ülkücüleri bir şemsiye gibi mi görüyorsunuz? Türk Milliyetçileri Anadolu'dan Türk'ün adını silmeye çalışan sizin gibi Ülkücü ve Türk Düşmanlarının oyununa gelmeyecektir.. Haydinin başka kapıya...

Yorumu oyla      6      4  
BALABAN 9 Eylül 2010 Perşembe 18:08

NE olur oyunuzu verin. Siz oy vermezseniz sanki evet çıkmayacak. Çokta tın. Verdiğiniz oyun hesabını herkes öteki tarafta verecek. Tabi siz biz haklıyız dersiniz. Tabi tabi, chp'liler, türkiye komünist partililer, işçi partililer onlarda haklılar. Çünkü sizinle aynı oyu veriyorlar. Derdinizi ahirette anlatırsınız artık. Size komik geliyordur bu yazılanlar belkide. Ama unutmayın bir partiye oy vermeyeceksiniz. Fakat oy verdiğiniz bir taraf olacak. Herkes tarafını seçmekte serbest. Yapılan her işinde bir hesabı olacak. Sizde gidin kendi tarafınız kimse onlarla oy verin. Ahirettede komünist partililerle elele gönül gönüle daldala yürürsünüz. Tabi yine cennete gitmeyeceğimiz ne malum diyeceksiniz. Sizin değil belki ama komünist partililerin değişmezlerse malum. Eee artık bu birliktelikten sonrada ne diyelim. Allah sizi iki cihanda ayırmasın ülkücü kardeşlerim

Yorumu oyla      6      4  
ekber demir 9 Eylül 2010 Perşembe 15:12

13 eylülde görüşürüz. başkan ülkücülerden niye medet umuyosun. Türkiye bu referandumun hakkını verecek ve sonuç bizi lehimize olacak inşallah. Değişim için evet evet evet.

Yorumu oyla      6      4  
ahmet çakır 9 Eylül 2010 Perşembe 01:46

BAŞKAN DOĞRU DEMİŞ. MHP'Yİ DAHA ÖNCE ECEVİTLERLE KOLKOLA GÖRDÜK. ÜLKEYİ BİTİRDİLER. ÖYLEKİ MEMUR MAAŞLARININ ÖDENEMEYEEĞİ SÖYLENİYORDU.DEPREM PARALARIYLA MAAŞ ÖDEDİLER. BU BAHÇELİ ŞİMDİDE CHP NİN KUYRUĞUNA TAKILDI. BU SOLDA NEBULUYOR ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL.BUNUN YÜZÜNDEN MHP DEN SOĞUDUM.ADAM SANKİ MHP Yİ BİTİRMEK İÇİN EMİR ALMIŞ.ALLAHA HAVALE EDİYORUM BU ADAMI!

Yorumu oyla      6      4  
9 Eylül 2010 Perşembe 00:12

amerikanın kudurduğu kominizimle mücade derneği emperyalizme hizmet için kurulmuştur ve islami hareket diye emperyalizmle işbirlikçi olması benim içimi acıtmışdır.dinimizin de batı tarafından biçimlendirilmesi de çok üzücü amerikan almanya rekabetinden milli görüş ikiye bölünmedimi almanyada faliyet göstern cemaatlerin bie kısmı(iskender paşa cemaati,fetullah gülen grubu ilk aklagelen) amerikaya yelken açmaları ve türkiyedeki yaşam şeklinin ve değerlerin değişmesi bu rekabetin sonuçları olarak söylenebilir.Bunu fark eden solcu yada ulusalcı yazarların dinin batı tarafından biçimlendirilmesini üzülerek yazdıklarını ifade etmelerinden dolayı şeytan ilan edilmişlerdir.batıya göre dinim söylem değiştirmesi benide çok üzmektedir mehmed sevki eygide zaman zaman batının istediğine göre din söylemlerinin(diyalogcular,Ilımlı İslâmcılar...) olmamasını ifade etmektedir.isa üzülmesin diye muhammden resulullah bile demiyorlar sonrada ülkücüler solcuların peşinden gidiyor diye şarkı söylüyorlar.

Yorumu oyla      6      4  
cemıl can 8 Eylül 2010 Çarşamba 23:03

sevgili baskan bu toplum çok şey gördü çok şeye şahit oldu ama sizin gibisini ilk defa görüyor amaca ulaşmak içın her degeri ve her kesimi kulanıyorsunuz arkadaşlarınız güney doguda kürtcülük yapıyor evet ugruna

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akdağ'dan HSYK tepkisi
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum'un Şenkaya ilçesinde ve Akşar beldesinde halka hitap etti.
Çığlık iftar çadırında
AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Çığlık Erzurum Büyükşehir Belediyesi ...
Bulutlar muhtarlarla istişare etti
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Belediye Meclisi üyelerine ...
 
Kılıç'tan Rahibe benzetmesine tepki
Referandum’a 5 gün kala Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç yine açıklamalarda ...
Bakan Akdağ'dan Durmuş'a tepki
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, 12 Eylül'de yapılacak referandum ...
AK Parti'den Horasan çıkarması
“CHP ve onun doğru söylemeyi bilmeyen genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ...
 
Evet broşürleri Aziziye’de
AK Parti Aziziye İlçe Kadın Kolları referandum çalışmalarını hız kesmeden ...
Bulutlar’dan bayram mesajı
9 Eylül Perşembe günü idrak edilecek Ramazan Bayramı vesilesi ile bir ...
Akdağ'dan dokunulmazlık savunması
Muhalefet partileri tarafından sürekli gündeme getirilen dokunulmazlıkların ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Sosyal Çürüme: Sessiz Çöküşün Ayak Sesleri mi?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da 13 sektör vizyon büyütmüş; ama!
İstemihan Bulutlar
İstemihan Bulutlar
Tarihte Birlik ve Kardeşlik: 3 Ekim 2009
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Erzurum'da bir 'temizlik' hikayesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Erzurum'un Saklı Cenneti: Karagöl
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
Yavuz Değirmenci’den Türkü Tadında Şiirler
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva