ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
3 kilo metamfetamin ele geçirildi
3 kilo metamfetamin ele geçirildi
Jandarmadan tarihi eser operasyonu
Jandarmadan tarihi eser operasyonu
Polonya’dan 28 madalya ile döndüler
Polonya’dan 28 madalya ile döndüler
Üniversiteliler Filistin’e destek için yürüdüler
Üniversiteliler Filistin’e destek için yürüdüler
Jandarma aranan 43 kişiyi yakaladı
Jandarma aranan 43 kişiyi yakaladı
HABERLER>SİYASET
30 Temmuz 2010 Cuma - 00:23

CHP’den açılım tepkisi

CHP İl Başkanı Aktaş, Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret ederek, Başkan Tetik’le görüştü. Aktaş, “İşlerin bu noktaya varmasında AK Parti’nin yanlış politikaları ve ‘demokratik açılım’ adı verilen girişimlerin payı çok büyük olmuştur.” diye konuştu. Tetik de“Bu milletteki metanet ve basiret, eli kanlı teröristlerin her türlü oyununu bozacaktır.” dedi.

CHP’den açılım tepkisi

ERZURUM(GHA)- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum İl Başkanı Tuncer Aktaş, Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret ederek, Başkan Hatem Tetiki’le görüştü. Son zamanlarda artan terörist saldırıları ve ardından gelen şehit haberlerinin kendilerini çok üzdüğünü ifade eden Başkan Aktaş, “Bizim yüreğimizi yakan şehit haberleri, eminiz ki, şehit ailelerimizi kasıp kavuruyor. Biz de şehit ailelerimizin bu acılarını paylaşmak istedik.” dedi.
//AKTAŞ’TAN AK PARTİYE ELEŞTİRİ
CHP Erzurum İl Başkanı Tuncer Aktaş, Türkiye’de terör olaylarının artış sürecine girdiğini belirterek, işlerin bu noktaya varmasında AK Parti’nin yanlış politikalarının büyük rol oynadığını söyledi. Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hatem Tetik’le yaptığı görüşmede, Türkiye’nin bir ayrışmanın eşiğine getirildiğini öne süren Başkan Aktaş, “İşlerin bu noktaya varmasında AK Parti’nin yanlış politikaları ve ‘demokratik açılım’ adı verilen girişimlerin payı çok büyük olmuştur.” diye konuştu. Türkiye’nin dört bir yanında hain saldırıların artarak sürdürüldüğünü vurgulayan Başkan Aktaş, “Kimi şehrimizde askerimiz, kimi şehrimizde polisimiz toprağa düşüyor. Eli kanlı teröristlerin kıydığı her bir vatan evladıyla birlikte bizim de yüreğimiz yanıyor. Ama biliyoruz ki, evlatlarını bu vatan uğruna şehit vermiş olan siz şehit ailelerinin ise, yürekleri kavruluyor. Bu ziyaretimizin amacı, yüreğinizde yanan ateşi ve acınızı paylaşmaktır.” diye konuştu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 2 Ağustos’ta Erzurum’a geleceğini ve halk açık bir toplantı düzenleyeceğini kaydeden Aktaş, şehit ailelerini de bu buluşmada görmek istediklerini dile getirdi.
//TETİK: HAİN OYUNLARI BİRLİKTE BOZALIM
Erzurum Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hatem Tetik ise, CHP İl Başkanı Tuncer Aktaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Tetik, Türkiye’nin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini, hain terör örgütü PKK’nın türlü oyun ve tuzaklarla milletin yüreğini yakmaya devam ettiğini anlatan Tetik, “Bu milletteki metanet ve basiret, eli kanlı teröristlerin her türlü oyununu bozacaktır.” dedi.  
//MİLLİ METANET
Terör olaylarının ve özellikle de şehit düşen vatan evlatlarının, siyasetin bir malzemesi haline getirilmesine de karşı olduklarını anlatan Tetik, “Geldiğimiz noktayı bir polemik haline getirmek ve tartışmasını yapmak zamanı değildir. Tam tersine birlik, beraberlik ve sağduyu içerisinde hareket edip, bu soysuzlara hadlerini nasıl bildireceğimizin üzerinde düşünmeli ve bir yol bulmalıyız.” şeklinde konuştu. Tetik, kendisinin de evladını vatan uğruna şehit verdiğini hatırlatarak, “Her şehit haberiyle aynı acıyı sanki bir kez daha yaşıyorum. Benim gibi binlerce şehit ailesi var ve hepsinin acısı aynı şekilde tazeleniyor. Özellikle son günlerde eli kanlı teröristlerin eylemlerinde artış görülmeye de başlandı. Bu hainlere dur diyelim; fakat bunu yaparken de, onurumuza, şerefimize ve haysiyetimize gölge düşürmeyelim. Biz bunca gözyaşından sonra bir de evlatlarımızın mezarlarında sızlayacak kemikleri için üzülmek istemiyoruz.” ifadelerini kullandı.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
engin 30 Temmuz 2010 Cuma 20:02

selamı bey elimizden geldiğince çalışıyoruz . sizi partimize çay içmeye davet ediyorum. başkanımız her gün bir sivil toplum kuruluşu ile görüşmeye gidiyor. bizlerde partide yoğun bir şekil de çalışıyoruz .inşaallah bu seçim çıkaracağız bir milletvekili...

Yorumu oyla      6      4  
selami 30 Temmuz 2010 Cuma 14:37

Sayın Başkan artık sizde vatandaşın çayını içinki sizleri anlamaya çalışsınlar. Biz ERZURUM'lular mutlaka en az bir CHP Milletvekini istiyoruz. Vede mutlaka istiyoruz. Ancak sizlerin bu konuda bir çabanızı göremiyoruz. Çok çalışmak gerektiğini unutmayınız. Bizler yanınızdayız. Özellikle ilkdefa CHP'ye oy vereceğimi ben burdan ilan ediyorum...........

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yakutiye’de alt yapı hamlesi
MAHMUT AKDAĞ/ERZURUM gazetesi - Yakutiye Belediyesince, yağmurların durması ...
Yakutiye’de işçi sevinci
MAHMUT AKDAĞ/ERZURUM gazetesi - Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, ...
Demirtaş, Erzurum'dan ayrıldı
AHMET AKBUĞA (İHA) - Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen KCK duruşmasını ...
 
CHP’de Kılıçdaroğlu heyecanı
MURAT ÇANKAYA(İHA) - Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan ...
Yakutiye’de alt yapı seferberliği
İLHAMİ İBİŞ/ERZURUM gazetesi/ - Erzurum’da son günlerde yağan şiddetli ...
Demirtaş Erzurum’a geldi
AHMET AKBUĞA - OKTAY FANİ (İHA) - Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesinde bugün ...
 
Cengiz, halka hesap verdi
“Günü kurtarmak için değil, ilçemizin geleceğini oluşturmak, yarınlara ...
Büyükşehir kriz merkezi oluşturdu
DİLEK BAYRAK/ERZURUM gazetesi - Erzurum Büyükşehir Belediyesi ekipleri ...
“Rahmet ikliminde yüreklerimizi birleştirelim”
ÖZLEM ABUŞOĞLU/ERZURUM gazetesi - Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Üstümüze pislik yağıyor niye?
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Sosyal Çürüme: Sessiz Çöküşün Ayak Sesleri mi?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da 13 sektör vizyon büyütmüş; ama!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Erzurum'da bir 'temizlik' hikayesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Erzurum'un Saklı Cenneti: Karagöl
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
Yavuz Değirmenci’den Türkü Tadında Şiirler
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva