ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Dadaşlar İsrail’i lanetledi
Dadaşlar İsrail’i lanetledi
Erzurum’da arandılar, Erzincan’da yakalandılar
Erzurum’da arandılar, Erzincan’da yakalandılar
‘Filistin’deki Çocuklar İçin Çiz’diler
‘Filistin’deki Çocuklar İçin Çiz’diler
Çiftçi muhtarlarla istişare etti
Çiftçi muhtarlarla istişare etti
Gazze’deki zulmü gündeme taşıdılar
Gazze’deki zulmü gündeme taşıdılar
HABERLER>SİYASET
18 Ağustos 2010 Çarşamba - 02:43

Aktaş’tan suç duyurusu

CHP Erzurum İl Başkanı Tuncer Aktaş, TRT'de yayınlanan Erzurum'daki Anayasa referandumu ile ilgili tartışma programını sunan kişinin yanlı davrandığını ileri sürerek, söz konusu sunucu hakkında suç duyurusunda bulanacaklarını söyledi.

Aktaş’tan suç duyurusu

CHP İl Başkanı Tuncer Aktaş, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, TRT'de yayımlanan bir tartışma programında, Erzurum'dan yayın yapıldığını ve Anayasa referandumu üzerine tartışma yapıldığını anımsattı.

//SUNUCUNUN YANLI DAVRANDIĞI İDDİASI

Tartışma programında sunucunun yanlı davrandığını iddia eden Aktaş, şunları kaydetti:

'O programı sunan TRT görevlisi, zannediyorum o programın hazırlayan kişi, konuklarından daha ateşli olarak CHP'nin yıllar önce yapmış olduğunu iddia ettiği birtakım gerçek dışı beyanlarda bulundu. İsim vererek, bakanlarımızın da ismini vererek, CHP ismini defalarca tekrarlayarak, CHP'nin bundan sonra böyle davranışlar içerisine gireceğini ima etti ve bunu açıkça söyledi.'

TRT görevlisinin CHP hakkında iftiralarda bulunduğunu ileri süren Aktaş, sunucuyu kınadıklarını ve hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını ifade etti.

TRT Genel Müdürü ve ilgililerden de sunucu hakkında gerekli inceleme ve koğuşturma yapılmasını isteyen Aktaş, 'CHP Erzurum il örgütü olarak olarak, bunun takipçisi olacağız. Eğer bu kişi hakkında gerekli koğuşturma yapılıp, soruşturma açılmazsa önümüzdeki hafta suç duyurusunda bulunacağız' diye konuştu.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ejder tepesi 19 Ağustos 2010 Perşembe 10:16

11 eylül,yazdıkların zaten pek anlaşılmı yor.İnsanca yaz.İnsanlara bu mübarek günde sataşma. Erzurumlu doğuştan Dadaş tır.Biz doğduğumuzda klevya yoktu.Biz Da daş doğduk.Öyle görünüyor ki klevya çocu ğu sensin.***** derekeli, biz kimseyi dövmeyiz,böyle bir duygumuz da yoktur.Me deni insanlar gibi yazsaydın,sataşmasay dın bu kadar gürültü kopmayacaktı.Sana tavsiye ederim.Bundan böyle yazdığında veya bir meclisde konuştuğunda insanların fikirlerine ve düşüncelerine saygılı ol.İnsanlarla,medeni cesaretinle mücadele et.İnsanları öteleyip insanları hakir görme. Unutma ki hazineye malik vi raneler vardır.İyi bil ki pahalı başka, kıymetli başkadır. Unutma ki dut kurusuy la,yâr sevilmez.Akıllı hareket et.İyi dü şün. İyi bil ki, bilginin olduğu yerde bilenler,aklın olduğu yerde düşünenler vardır. Etrafa güzel kokular dağıt. Bu da ancak güzel söz söylemekle olur.Peygamberimiz (SAV) "Gül sunan bir elde,daima bir miktar gül kokusu kalır" buyurur.Gül sunalım.Selamlar.Mübarek Ramaz

Yorumu oyla      6      4  
MÖKKEM DADAŞ OGUZHAN 18 Ağustos 2010 Çarşamba 22:12

EJDER TEPESİ kardeşim yorumların çok begenerek her zaman okurum yine haklısın yanlız çok sinirleniyorsun sakin ol bu bir öz eleştiri gibi gör hayırlı ramazanlar ALLAHA Emanet ol

Yorumu oyla      6      4  
derekli cazim 18 Ağustos 2010 Çarşamba 22:04

Onun için Türk'ün değerlerine vuruyorsunuz hem de sistemli bir biçimde, askeri yıpratın, hukuk yıpratın, dersim diyin devlete vurun, iskilipli atıf diyin devlete vurun, sonrada türküm dinim cinsim uludur; olduysa mübarek olsun. Birde asabın bozulsa ne olurmuş, benimi döveceksin.

Yorumu oyla      6      4  
d kaya 18 Ağustos 2010 Çarşamba 17:41

iki kere iki nasıl dörtse sizin kesin kararınız atatürkçü düşünceyi yer yüzünden silmek ama diyorum öyle birşey mümkün olsa en büyük pişmanlığı siz yaşarsınız şunu hiç unutmayın atatürk türk insanına çıkmış en büyük milli piyango ikramiyesidir sizin imrendiğiniz ülkeler bu büyük ikramiyenin amortisinede razılar ama yok peki bu düşmanlığı kim çıkardı oy avcıları çünkü onların memleket sevdasıyla ilgili bi dertleri yok.

Yorumu oyla      6      4  
11eylul 18 Ağustos 2010 Çarşamba 16:42

klevte delıkanlısı ejder yeraltısı ne kadar delıkanlısın oyle hep asıp kesıyon mukemmel yonettı dıyon ben şoyle dıyom yalan soylıyenın balgıbı taraflı ve taklacıydı

Yorumu oyla      6      4  
Kendine yazık ediyorsun! Gülyurt' tan da, Çığlık'tan da çaplısın. 18 Ağustos 2010 Çarşamba 15:54

Tuncer Bey, beyefendi, inançlı milli ve manevi değerlerine bağlı, halis muhlis Erzurumlu mert bir dadaştır, defalarca dile getirildi ama nedense bu CHP'den birşey olmayacağını bile bile bu partide ısrar ediyor, yahu bu millet 60 yıldır CHP'ye herhalükarda iktidar vermiyor işte! Biliyorum sen Erzurum'a hizmet etmek için çabalıyorsun ama yanlış yerdesin, aynen CHP de olması beklenen pek çok insan Ak Parti'ye çöreklenmiş, Ak partide milletvekili olupta senin % 1 kapasitende olmayanlar siyaset yapıyor gözüküp Tayyip beyin hayrına nemalanıyorlar. Yanlışta ısrar doğru değil, mesela sen Ak Partiden M.vekili ya da B.Şehir belediye başkanı seçilseydin eminim ki Sn.Küçüklerden, Gülyurttan enaz 10 kat daha iyi hizmetler üretirdin ama yanlışta ısrar ediyorsun kendinede hizmet bekleyen Erzurum'a da yazık ediyorsun.Avukatlık alışkanlığı olsa gerek ki programcıyı dava edecekmişsin, bundan bir şey çıkmaz Tuncer bey, sen hizmet edeceksen hukukcu olarak 12 eylülü biliyorsun neler yaptılar, gel EVET de.

Yorumu oyla      6      4  
ejder tepesi 18 Ağustos 2010 Çarşamba 15:43

Bana bak. Bu mübarek günde insanı delirt me. Çek git yoluna.O yazdıklarını aynen sana iad ediyorum.Ben bir TÜRK'üm dinim, cinsim uludur. Hem TÜRKLÜĞÜMLE hem de MÜSLÜMANLIĞIMLA iftihar ediyorum. Bu mübarek günde insanın asabını bozma.

Yorumu oyla      6      4  
Nedim Erzurumluoğlu 18 Ağustos 2010 Çarşamba 15:08

Arkadaşlar kavgaya gerek yok! her türlü vesayete karşı çıkalım. Cazim Bey'in dediklerine katılıyorum ama üslubu sert. Ejder Bey de çok hakaret etmiş ayıptır. medenice fikirlerinizi söyleyin. Ben şahsen, siyasetteki vesayetin diğer kurumlardan daha çok olduğu fikrine katılıyorum. Ahmet Küçüklere hakaret ediyor millet, niye suçlu o mu? Onu aday gösterene kimseçıkıp dedimiki, ya birsaniye kardeşim erzurumu bizden iyi bilemezsin sen bizim adımıza niye aday belirliyorsun. yok. öyleyse buna karşı çıkılmadımı orada samimiyet yoktur işte. Bencede böyle. katılmayanada saygı duyarım.

Yorumu oyla      6      4  
derekli cazim 18 Ağustos 2010 Çarşamba 15:04

Vay anassına ya öle korktum ele kurktum ki.. İşte sen ve senin anlayışın bu. Genleriniz de Türk düşmanlığı yatıyor. Vesayet dediğin de aslında bunun kılıflanmış şekli. Zoruna mı gitti, siyasette vesayet var deyince. yalan mı? Partilerin liderleri 550 adayı tesbit ederken sesin çıkmıyor. Niye çünkü bir adamı ayarttın mı TC ile hesaplaşman kolay. Türk Milletinin askeriyim demişsinya, hiç inandırıcı değil. Çünkü bütün derdiniz Atatürk'ün kurduğu TÜrk cumhuriyet sistemiyle. Eğer mert olsanız delikanlı olsanız tek adamın seçtiği mecliste demokrasi yok dersiniz. İşiniz sahtelik suhtelik. Ama milleti kandırıyorsunuz bak bunda üstünüze yok. Çünkü millet akıl kullanmıyor. Ama ya Allah'ın adaleti. İşte o size çarpacak. Adili mutlak Allah'ın adalet kılıcı başınızda paralanacak! Türk'e kin besleyen, hesap tutan iflah olmadı. siz de olmayacaksınız. CHP ile uzak yakın ilgisi olanda kendi adıma söylüyorum namerttir. Yoksa sen en azından iftiracı olduğunu kabul edecek misin?

Yorumu oyla      6      4  
ejder tepesi 18 Ağustos 2010 Çarşamba 13:55

derekli cazim bey, demagoji yapmayın. Dini duyguları da bu işlere alet etmeyin Ben,hem Allah'a inanan hem de mert olan bir Erzurum Dadaşıyım.Siyasette de vesayetin aslı yok.Senin chp sanki öyle yapmıyor mu? Senin chp'de çok mu demokra si var? İşte görüyoruz.Gıkını çıkaranı ne hale getiriyorlar.Haddini bil, bana Türk düşmanlığı ile söyleme ağzını yırta rım.Ben asil ve necip yüce TÜRK MİLLETİ' nin bir askeriyim. Türk olmaktan da şeref duydum/duyuyorum/duyacağım.Ağzını çalkala.Tanımadığın insanların milli ve manevi duyguları ile oynama. Bana bak seni perişan ederim.Ya medeni bir insan gibi fikirlerini yaz,ya da kes sesini, insanların fikirlerine saygı duy.İnsan ol,insanca yazmayı öğren.Ben MERTİM,MERT

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cengiz'den iftar çıkarması
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, daha önce akülü araba hediye ederek ...
Korkut, aksaklığa karşı sabır istedi
Yakutiye Belediyesi, personel yükünden kurtulurken, hizmet götürdüğü bazı ...
Esengün Teşkilat Başkanı oldu
Saadet Partisi'nde 11 Temmuz'da gerçekleştirilen kongrenin ardından partinin ...
 
Gülyurt 'tan esnafa "evet" ziyareti
“Referanduma evet” turuna çıkan AK Parti Erzurum Milletvekili Muzaffer ...
Kaya, 'Keskin olayı'nı değerlendirdi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, AK Parti'ye ...
KÖYDES yatırımları mutlu ediyor
Erzurum’un Pasinler ilçesi İl Genel Meclis Üyesi Turan Gör KÖYDES kapsamında ...
 
Pasinler’de bir ilk yaşandı
Pasinler Belediyesi kısıtlı imkanlarına rağmen ramazan ayının dolayısıyla ...
Çığlık referandum turunda
AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Anayasa değişikliği ...
Esnafa ‘evet’ ziyareti
AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak ve Palandöken Belediye Başkanı ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Üstümüze pislik yağıyor niye?
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Sosyal Çürüme: Sessiz Çöküşün Ayak Sesleri mi?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da 13 sektör vizyon büyütmüş; ama!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Erzurum'da bir 'temizlik' hikayesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Erzurum'un Saklı Cenneti: Karagöl
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
Yavuz Değirmenci’den Türkü Tadında Şiirler
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva