Türkiye son üç yılda ciddi mesafe katetti
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ''Türkiye'de son 3 yılda, AB'den, eğitime, sosyal hizmetlerden sağlığa birçok alanda ciddi mesafe alındı'' dedi.
Bakan Akdağ, Erzurum Valisi Celalettin Güvenç'i makamında ziyaretinde yaptığı açıklamada, 3 Kasım 2002 seçimlerinin ardından AK Parti iktidarının iyi bir başlangıç yaptığını belirterek, Türkiye'yi daha güzel günlerin beklediğini söyledi.
Hedeflerin bir bir hayata geçirilmeye başladığını ifade eden Akdağ, şunları kaydetti:
''Türkiye'de son 3 yılda, AB'den, eğitime, sosyal hizmetlerden sağlığa birçok alanda ciddi mesafe alındı. Daha yapacak çok iş var. Hedeflerimiz bir bir hayata geçiyor. Birbirimizin güzelliklerini ön plana çıkararak yolumuza devam edersek, bu aziz millet daha büyük işleri başaracaktır.''
Bayramların önemine de değinen Sağlık Bakanı Akdağ, özellikle son 10 yıldır bayramların tatil fırsatı gibi görülmeye başlandığına dikkat çekerek, ''Ben buna biraz karşıyım. Bayramlar birlik bütünlük fırsatıdır. Ülkede buna da çok ihtiyacımız var. Bayramlar bir araya gelme zamanıdır'' diye konuştu.