ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
YKS başvuru süreci başladı
YKS başvuru süreci başladı
321 terörist etkisiz hale getirildi
321 terörist etkisiz hale getirildi
Vanlı ailelerin evlat nöbeti 96’ncı haftasında
Vanlı ailelerin evlat nöbeti 96’ncı haftasında
MİT şehidin kanını yerde bırakmadı
MİT şehidin kanını yerde bırakmadı
PFDK’dan Erzurumspor’a 189 bin TL ceza
PFDK’dan Erzurumspor’a 189 bin TL ceza
HABERLER>GUNCEL
19 Eylül 2009 Cumartesi - 02:26

Onlar, bayramlaşmayı bekliyor

GHA/Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın, “Ramazan Bayramı’nda kimsesiz çocuklarımızın kendilerini yalnız hissetmemeleri için elimizden geleni yapacağız. Bu arada Erzurum halkının, sivil toplum örgütlerinin de yuva ve yurtlarımızı ziyaret ederek, çocuklarımızı sevindirmelerini bekliyoruz” dedi.

Onlar, bayramlaşmayı bekliyor

Erzurum Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Ramazan Bayramı’nda çocuk yuvaları ve yetiştirme yurtlarının kapılarını ardına kadar açmaya hazırlanıyor. Bayrama özel çeşitli programlar düzenleyecek olan Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, kimsesiz ve barınmaya muhtaç olan çocukları bu sayede bayramda da yalnız bırakılmamasını amaçlıyor.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sultan Murat Aydın, Erzurum’daki Nenehatun ve Zübeyde Hanım çocuk yuvaları ile Atatürk Yetiştirme Yurdu’ndaki barınmaya muhtaç çocuklar için Ramazan Bayramı’na özel bir dizi program yaptıklarını söyledi. Bayram sabahı çocuklarla özel olarak bayramlaşacaklarını ve ikramlı kutlama yapacaklarını kaydeden Sultan Murat Aydın, programa Valilik düzeyinde de katılımın olacağını bildirdi.
BAYRAM HEDİYELEŞMESİ
Ayrıca gönüllü vatandaşlar aracılığıyla kimsesiz çocuklara bayram hediyeleri dağıtmayı da planladıklarını anlatan Aydın, Valilik koordinesinde gerçekleştirilecek bayramlaşma kutlamalarına, herkesin davetli olduğunu ifade etti.
Ramazan Bayramı’nda yuva ve yurtların kapılarını ardına kadar açacaklarını söyleyen Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sultan Murat Aydın, “Ramazan Bayramı’nda kimsesiz çocuklarımızın kendilerini yalnız hissetmemeleri için elimizden geleni yapacağız. Bu arada Erzurum halkının, sivil toplum örgütlerinin de yuva ve yurtlarımızı ziyaret ederek, çocuklarımızı sevindirmelerini bekliyoruz” diye konuştu.
KİMSESİZLERİ BAYRAMDAN YOKSUN BIRAKMAYIN
Sultan Murat Aydın, yuva ve yurtlarda barınan kimsesiz çocukların, sadece bayramlarda değil, yılın 365 günü hatırlanması gerektiğini vurgulayarak, durumu müsait olan ailelerin, söz konusu kuruluşlara sık sık ziyarette bulunmalarını ve çocukları sevindirmeleri çağrısında bulundu.
ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZ
Öte yandan Türkiye genelindeki yuva ve yurtlarda barınan kimsesiz çocuklar için “Velim Olur musun?” isimli bir kampanya başlatıldığını, bu kampanya sayesinde çocukların kendileriyle ilgilenen birer aileye kavuşmasının planlandığını dile getiren Aydın, “Çocuk sahibi olamayan aileler, bu kampanya kapsamında yuva ve yurtlarımıza başvuruda bulanarak, diledikleri çocuğun velisi olabilecekler. Aileler hakkında yapılan geniş kapsamlı bir araştırmanın ardından, çocuklarımız yine yuvalarda kalmak kaydıyla bu ailelerle vakit geçirebilecekler. Cumartesi ve Pazar günleri çocuklarımızla birlikte olabilecek, hatta istemeleri halinde onlarla pikniğe bile gidebilecekler.” şeklinde konuştu.
Erzurum’dan da söz konusu kampanyaya katılmak isteyenleri kuruma beklediklerini aktaran Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sultan Murat Aydın, “Bu çocuklar hepimizin, ülkemizin geleceği için onlara sahip çıkalım” dedi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
“Bayram, milli coşkumuzdur”
ABBB/Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, milli ve manevi duyguların ...
50 bin kişi iftar etti
GHA/Büyükşehir Belediyesi ile Kimse Yok Mu Derneği tarafından Aziziye ...
Bereket Yağmuru
GHA/Ramazan Bayramı dolayısıyla pazarcıların akın ettiği Tebrizkapı semti, ...
 
Ulaşımda, bayram yoğunluğu
ESEDAŞ firması yetkililerinden Zafer Bulut en fazla yoğunluğun 17 ve 18 ...
SYDV bin 700 aileyi sevindirecek
Horasan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca (SYDV), ...
Büyükşehir’de bayram mesaisi
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı rahat ...
 
Bayram Namazı saatleri açıklandı
Diyanet İşleri Başkanlığı Bayram Namazı saatlerini açıkladı. Buna göre ...
“Bayramı zehretmeyin”
Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hanifi Topçuoğlu, Ramazan ...
Yeşilkart’ta iptal yok
Yeşilkart imkanlarını kaybetmemek için 2 ay süreli sigortalı işe sırtını ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Zamanın Fazlası
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Firavun’un Aynasında Kendini Görmek
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Gençlere yol haritası
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Olmak yahut “Kal” kalmak
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Aileyi Bitiriyorlar, Milleti Yok Ediyorlar
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Erzurum, Vefa ve Kemanî Haydar Telhüner.. -1
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva