ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor Kupa’da 2’inci yenilgisini aldı
Erzurumspor Kupa’da 2’inci yenilgisini aldı
 ‘Divan-ı Lügati’t Türk’ ödülleri sahiplerini buldu
 ‘Divan-ı Lügati’t Türk’ ödülleri sahiplerini buldu
Jandarmadan kaçak göçmen operasyonu
Jandarmadan kaçak göçmen operasyonu
TSK’dan nefes kesen tatbikat
TSK’dan nefes kesen tatbikat
 Muş’ta ailelerin evlat nöbeti devam ediyor
 Muş’ta ailelerin evlat nöbeti devam ediyor
HABERLER>EĞİTİM
16 Aralık 2009 Çarşamba - 03:13

Öğretmen atamaları bugün yapılacak

MEB'in bilgisayar kurasıyla 10 bin kadroya atayacağı öğretmenlik için 36 bin aday başvurdu Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Başöğretmen Salonu'nda bugün bilgisayar kurasıyla 10 bin kadroya törenle öğretmen atayacak. Törene, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu da katılacak.

Öğretmen atamaları bugün yapılacak

//ATAMALAR BİLGİSAYARDA YAPILACAK
MEB'in bugün yapacağı öğretmen ataması için yaklaşık 36 bin aday başvurdu. Bakanlık, resmi eğitim kurumlarının öğretmen ihtiyacını karşılamak üzere 2008-2009 KPSSP10 sonuçlarını esas alarak ilk atama, açıktan/kurumlararası yeniden atama, açıktan/kurumlararası ilk atama ve beden eğitimi alanına milli sporcu olanlardan sınavsız atama yoluyla toplam 10 bin kadrolu öğretmen ataması gerçekleştirecek.
10 bin kadronun 8 bin 980'i ilk atama, 700'ü açıktan/kurumlararası yeniden atama, 300'ü açıktan/kurumlararası ilk atama, 20'si ise beden eğitimi alanına milli sporcu olarak sınavsız atanacaklar için ayrıldı.
HANGİ BRANŞTA KAÇ ATAMA YAPILACAK?
Atama yapılacak branşlar ve kontenjanları şöyle:
"Adalet 1, Ahşap Teknolojisi 20, Beden Eğitimi 214, Bilişim Teknolojileri 287, Biyoloji 142, Biomedikal Cihaz Teknolojileri 1, Büro Yönetimi ve Sekreterlik 10, Coğrafya 242, Çince 2, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi 176, Denizcilik/Gemi Elektroniği 1, Denizcilik/Gemi Makineleri 4, Denizcilik/Gemi Yönetimi ve Kaptanlığı 7, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 391, El Sanatları Teknolojisi/El Sanatları 1, El Sanatları Teknolojisi/Nakış 6, Elektrik Elektronik Teknolojisi/Elektrik 41, Elektrik Elektronik Teknolojisi/Elektronik 24, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri 1, Felsefe 102, Fen ve Teknoloji 496, Fizik 147, Gazetecilik 1, Gemi Yapımı/Çelik Gemi Yapımı 1, Gıda Teknolojisi 2, Giyim Üretim Teknolojisi 13, Görme Engelliler Sınıf Öğretmenliği 21, Görsel Resim 76, Grafik ve Fotoğraf/Grafik 5, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetler 25, Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri 3, Harita-Tapu-Kadastro 5, Hasta ve Yaşlı Hizmetleri 2, Hayvan Sağlığı 1, İHL Meslek Dersleri 67, İHL Meslek Dersleri Arapça 36, İlköğretim Matematik Öğretmenliği 434, İngilizce 748, İnşaat Teknolojisi/Yapı Dekorasyon 2, İnşaat Teknolojisi/Yapı Tasarımı 7, İşitme Engelliler Sınıfı Öğretmenliği 23, Kimya/Kimya Teknolojisi 108, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri 3, Kuyumculuk Teknolojisi 7, Makine Teknolojisi/Makina Model 1, Makine Teknolojisi/Makina Ressamlığı 1, Makine Teknolojisi/Makina ve Kalıp 20, Matbaa 3, Matematik 499, Metal Teknolojisi 28, Motorlu Araçlar Teknolojisi 20, Muhasebe ve Finansman 38, Müzik 158, Okul Öncesi Öğretmenliği 888, Pazarlama ve Perakende 2, Plastik Teknolojisi 3, Psikoloji 3, Radyo-Televizyon 3, Rehber Öğretmen 751, Rusça 3, Sağlık Bilgisi 10, Sağlık/Acil Tıp 35, Sağlık/Çevre Sağlığı 1, Sağlık/Hemşirelik 42, Sağlık-Tıbbi Sekreterlik 10, Sanat ve Tasarım/Dekoratif Sanatlar 1, Sanat ve Tasarım/Plastik Sanatlar 1, Seramik ve Cam Teknolojisi 1, Sınıf Öğretmenliği 1771, Sosyal Bilgiler 264, Tarih 131, Teknoloji ve Tasarım 140, Tekstil Teknolojisi/Tekstil 3, Tekstil Teknolojisi/Tekstil Dokuma-Örme 2, Tekstil Teknolojisi/Tekstil Makineleri 3, Tekstil Teknolojisi/Tekstil Terbiye 1, Tekstil Teknolojisi/Tekstil İplik 1, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme 18, Türk Dili ve Edebiyatı 646, Türkçe 327, Yiyecek İçecek Hizmetleri 9, Zihinsel Engelliler Sınıfı Öğretmenliği 256."

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Narman MYO’dan kalite atılımı
PEHLÜL DÜZENLİ(İHA) – Erzurum Narman Meslek Yüksek Okulunda öğrenci ...
Çat’ta EBAP atılımı
GHA/Çat ilçesinde öğrenim gören ilköğretim okulu öğrencileri için “Seviye ...
Yardım Sevenler’den ana okulu açılımı
GHA/Türkiye Yardım Sevenler Derneği Erzurum Şubesi, İsmetpaşa İlköğretim ...
 
Eğitim’de çözüm yaklaşımı
GHA/ Memur-Sen’e bağlı Eğitim Bir-Sen Erzurum 2 Nolu Şubesi, “Eğitimin ...
Matbaacılara mevzuat eğitimi verildi
GHA/ Erzurum’da Maliye ile anlaşmalı matbaaların işletmecileri, Vergi ...
Öğretmenlik başvurusunda son gün
İHA/Milli Eğitim Bakanlığının (MEB), 10 bin kadroya yapacağı öğretmen ...
 
A.Ü’den Pasinler’e katkı
İHA/Atatürk Üniversitesi, Peyzaj bölümü öğrencileri Pasinler ilçesinde. ...
“Öğrencileri mağdur ettirmeyeceğiz”
ERZURUM(CİHAN)- Yüksek Öğretim Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. İzzet Özgenç, ...
İstiklal’e beyaz bayrak ödülü
Okulların temizlik ve hijyene teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Zamanın Fazlası
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Firavun’un Aynasında Kendini Görmek
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Gençlere yol haritası
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Olmak yahut “Kal” kalmak
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Aileyi Bitiriyorlar, Milleti Yok Ediyorlar
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Erzurum, Vefa ve Kemanî Haydar Telhüner.. -1
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva