Müşteri çekmek için ilginç yöntem
BALDA ŞEKER BULANA 1 MİLYAR ÖDÜL
Alışveriş merkezleri, ürünlerin pazarlamak için değişik yöntemlere başvuruyorlar. Gez mahallesinde bulunan bir alışveriş merkezi de ilginç bir taahhüdü içiren bir pankart asarak, sattığı balın reklamını yapıyor.
Alışveriş Merkezleri ürünlerin pazarlamak için değişik yöntemlere başvuruyor. Gez Mahallesinde bulunan bir alışveriş merkezi sattığı balın reklamının yapan için ilginç bir reklam pankartı astı.
BALDA ŞEKER BULANA BİR MİLYAR LİRA ÖDÜL
İlk etapta bir kurumun pankartı olarak görülen bez afişte, alışveriş merkezide bulunan balın, şekersiz olduğunu içeren ifadelere yer veriliyor.
Bez afişte, “ Balda şeker bulana bir milyar ödül garantisi” ifadesi yer alıyor. Alışveriş Merkezi yetkileri, sattıkları ürüne güvendikleri için böyle bir yönteme başvurduklarını ifade ederek, “ Amaç tüketicinin en iyi ürünü satın almasını sağlamak. Afişimizde taahhüt ettiğimiz gibi, balda şeker bulan müşterilerimize bir milyar ödül vereceğiz. Bu ifade sattığımız maldan emin olduğumuzun en iyi göstergesi” diye konuştular.