KÖSE GÜVENOYU ALDI
Lokantacılar ve Pastacılar, Matbaacılar ve Tabelacılar, Kahveciler ve otelcilerden sonra Sebze ve Meyve Komisyoncuları oda Başkanlarını seçtiler. Esnaf ve Sanatkarlar odaları Birliği (ESOB) toplantı salonunda yapılan seçimler sonucunda Erzurum Sebze ve Meyve Komisyoncuları odası başkanlığına Mahir Köse seçildi.
Oldukça nezih bir ortamda geçen Sebze ve Meyve Komisyoncuları Odası Genel Kurulu’nda yapılan seçimlere Mahir Köse tek aday olarak girdi. Seçimler öncesi oda temsilcileri ve üyeleri tarafından yapılan konuşmalarda, Erzurum’da Sebze ve Meyve Komisyoncularının sorunları dile getirildi. Sebze ve Meyve komisyonculuğunda nakliye giderlerinin yüksek olmasının önemli bir sorun oluşturduğu dile getirilerek, Erzurum’da Sebze ve Meyve Komisyoncularının halka ucuz gıda temin etmek için önemli çabalar sarfettiği kaydedildi.
Daha sonra yapılan seçimlerde, tek aday olan Mahir Köse katılımcı 75 üyeninin tamanının oyunu alarak, yeniden Başkanlık görevine getirildi.