ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
DOSİAD: ‘Erzurum için göçü durdurmak zamanı’
DOSİAD: ‘Erzurum için göçü durdurmak zamanı’
Erzurum’un Milletvekili sayısı 5’e düştü
Erzurum’un Milletvekili sayısı 5’e düştü
Doğu Anadolu Bölgesi illeri mebus sayısı 52’ye indi
Doğu Anadolu Bölgesi illeri mebus sayısı 52’ye indi
Erzurum’da pide ve et kaç lira olacak?
Erzurum’da pide ve et kaç lira olacak?
Evlat hasreti soğuk dinlemiyor
Evlat hasreti soğuk dinlemiyor
HABERLER>SAĞLIK-YAŞAM
12 Eylül 2013 Perşembe - 10:42

Acil sağlık hizmetleri için toplandılar

Erzincan, Kars, Iğdır, Ağrı, Bayburt ve Ardahan illerinin Sağlık Müdürlerinin katıldığı Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Toplantısı Erzurum’da yapıldı.

Acil sağlık hizmetleri için toplandılar

ERZURUM (İHA) - Erzincan, Kars, Iğdır, Ağrı, Bayburt ve Ardahan illerinin Sağlık Müdürlerinin katıldığı Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Toplantısı Erzurum’da yapıldı.

Kısa adı ASKOM olan Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Toplantısı Erzurum’da yapıldı. 112 Acil Komuta Merkezi’nde gerçekleşen ve Erzurum İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Serhat Vançelik’in ev sahipliği yaptığı toplantıya Erzincan, Kars, Iğdır, Ağrı, Bayburt ve Ardahan İl Sağlık Müdürleri ile diğer şube yöneticileri katıldı.

Sağlık Hizmetlerinin değerlendirildiği ve özellikle Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyonunun nasıl sağlanacağı yönünde görüş alışverişinde bulunan bölge illerinin sağlık yöneticileri, sağlıkla ilgili yapılması düşünülen planlamalarla ilgili bir takım kararlar aldılar.

Erzurum’un Kuzey Doğu Anadolu Bölgesi’nin Sağlık Merkezi konumunda olduğunu ve Acil Sağlık Hizmetlerinde önemli düzeyde iyileşmeler olduğuna dikkat çeken İl Sağlık Müdürü Serhat Vançelik, “Artan sağlık hizmeti taleplerine karşı daha iyi koordine olabilmek için bölge illerinin sağlık yöneticileri meslektaşlarımızla burada toplandık. Mevcut sağlık gücümüzü arkadaşlarımızla birlikte değerlendirerek, aksaklıkları ve çözüm önerileri ile vatandaşlarımızın daha iyi sağlık hizmeti alabilmesi için gerekli tedbirleri gözden geçireceğiz.” dedi.

Erzurum’daki 112 Çağrı Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya Erzurum İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Serhat Vançelik ile Müdür Yardımcısı ve UMKE Bölge Koordinatörü Dr. Özgür Çelebi ve 112 Acil Komuta Merkezi Başhekimi Dr. Gürsel Bedir ev sahipliği yaptı. Toplantıya Erzincan İl Sağlık Müdürü Dr. Mesut Turan, Kars İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Abdil Yılmaz, Ağrı İl Sağlık Müdürü Dr. Seyfettin Yeşilboya, Bayburt İl Sağlık Müdür Yardımcıları Dr. Ahmet Demirtaş ve Dr. Vehbi Urçar, , Ardahan İl Sağlık Müdürü Dr. Bilge Kağan Kaya ve 112 Şube Müdürü Hakan Deniz, Iğdır İl Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürü Settah Karadağ katıldı.

 
Ünyespor kupada havlu attı
 
Yem ihtiyacına silajlık mısır çözümü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oltu’da kuşburnu bereketi
Oltu İlçesi’nde her hafta kurulan halk pazarında satışa sunulan kuşburnu ...
Gökçedere tehlikenin eşiğinden döndü
Erzurum’un Oltu ilçesine bağlı Kurupınar Mevkiinde henüz bilinmeyen bir ...
Erzurum için sıcak hafta
Erzurum sıcak bir hafta yaşayacak. Pazartesi ve Salı günü yer yer etkili ...
 
Sondaj makinesinin altında kaldı
Erzurum’da bir operatör yardımcısı, sondaj makinasına bakım yaptığı sırada ...
Otomobil refüje çarptı: 2 yaralı
Erzurum’da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Erzurum için 24 saat mesai
Erzurum’da 1 ay içerisinde çıkan 50 yangına başarılı bir şekilde müdahale ...
 
Düğün coşkusu yangına sebep oldu
Çat ilçesi, Karaca Köyüne bağlı Kılıçderesi Mezrasında düğünde atılan ...
Tortum’da iş kazası: 1 yaralı
Tortum'da bir işçi dere ıslahında çalıştığı beton dökümü sırasında dengesini ...
Bir kazan süt üzerine döküldü
Erzurum'da üzerine sıcak süt dökülen şahıs ağır yaralandı.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
İslam'ın Işığında İnsan Olmak Üzerine
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Riyakarlık (2) Ruhlar pazarı ve sahtekarlık
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Umudun Yönü
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Cennetin sırrı
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
LGBT ahlaksızlığının hedefi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Firavun’un Aynasında Kendini Görmek
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva